Joan Carles de Borbó potser s'ha de pensar millor això de tornar el 14 de novembre per navegar a Sanxenxo. Ves a saber si el seu retorn no acaba al fons del mar, després de l'esclat d'un nou escàndol de caire econòmic que esquitxa diversos membres de la Família Reial. El Diario.es informa de la investigació d'Anticorrupció contra el d-emèrit per la utilització de targetes de crèdit opaques amb fons provinents de l'estranger durant els anys 2016, 2017 i 2018. Les dates són rellevants, ja que es tractaria d'irregularitats comeses un cop abdicat del tron espanyol, fet pel qual perdria la seva proverbial inviolabilitat. Precisament, l'argúcia gràcies a la qual els tribunals espanyols l'exoneren de les seves corrupteles, i que l'havien animat a esbombar que aviat el tornaríem a veure trepitjar territori espanyol. "Pues va a ser que no".

Joan Carles I avorrit GTRES

Joan Carles I compungit / GTRES​

La investigació no només assenyala Joan Carles, si no que també fa la creu a la Reina Sofía i, el més misteriós del cas, a alguns dels seus nets. Ummmm. De qui es podria tractar? Les cases d'apostes farien bé d'obrir una línia amb aquest cas, tot i que el cercle és estretíssim. Ni Elionor ni Sofia (així com els actuals monarques) estan sota sospita: massa joves per anar de botiguetes amb una visa platí. Sembla que la prole dels Urdangarín tampoc competeixen, que ja tenen prou fang a casa amb les peripècies del Duque Empalmado i la Infanta "quenosabenada" Cristina. Vaja, que només ens queden dos opcions factibles, i de ben conegudes per la seva fatxenderia i vida dissoluta: Froilán i Victoria Federica. La parelleta​ podria ser "l'agraciada", tot i que, segons les xarxes socials, el noi i més gran dels germans hauria comprat més números per a la rifa. "Calienta, que sales", li criden.

Sofia mirada Joan Carles GTRES

Sofia mirada inquietant a Joan Carles / GTRES

joan carles froilan GTRES

Joan Carles amb Froilán / GTRES

joan carles victoria federica abraçats 2 gtres

Victoria Federica abraça Joan Carles / GTRES

Infanta Elena Froilan Victoria Federica GTres

Infanta Elena amb Froilán i Victoria Federica mocador blanc als toros / GTRES

Froilán i Vic només tenen 22 i 20 anys, però el seu currículum de disbauxa, incidents i episodis lamentables és propi de veterans. Només els mancaven sospites de delictes econòmics, i així emular a l'adorat iaio. Oletú.