Froilán Marichalar Borbón no està sol. El quart en la línia successòria promet omplir pàgines no ja de revistes del cor sinó de tribunals o successos amb les seves festes a discoteques madrilenyes amb topades amb els seus  escortes que ja han dit "Se cree Dios" i es neguen a protegir-lo. La seva fins ara introvertida germana, Victoria Federica, ha fet 18 anys i ja protagonitza els seus propis escàndols. Després de la festa de la revista Telva de dimecres la cosina de la futura reina Elionor no va anar a casa a dormir sinó que va aprofitar el dimecres per sortir de festa fins a la matinada. I segons Look va protagonitzar una baralla a un local de Madrid.

victoria federica gonzalo  instagram

Instagram

La seva cada cop més pública relació sentimental amb el torero Gonzalo Caballero els va fer coincidir, asseguts per separat, a la desfilada patrocinada per la revista de moda. Després es van desplaçar a un local del passeig de la Castellana madrileny on la parella va barallar-se en públic. El relat és detallat: la Borbó va arribar al local a quarts de dotze de la nit de dimecres. Allà va tenir una "acalorada discusión con un joven que guardaba cierto parecido con el torero Gonzalo Caballero". La neta gran del rei Joan Carles va sortir del local a parlar per telèfon i quan va tornar dins es va asseure d'esquenes als seus amics que la consolaven.

victoria federica desfilada  GTRES

GTRES

 A quarts de dues de la matinada sortia del local. No se sap si va tornar a casa de la seva mare o va seguir la festa. Diumenge va fer 18 anys i sembla que encara està de celebració, també en dies feiners. El portal que publica la notícia anomena la neboda del rei Felip "Vic", com la ciutat. Volen fer d'ella una mena de Megan Markle amb tatuatges i canellera amb la bandera espanyola. Però de moment tendeix més a Chabelita, la filla díscola de la Pantoja.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat