Corinna Larssen ja no es calla ni una. Citada per l'Audiència Nacional i sota assetjament ​per la seva relació amb Joan Carles I, l'alemanya s'ha buidat a la BBC. Una entrevista extensa i molt sucosa. Allà explica un munt d'intimitats de la seva relació amb l'emèrit exiliat a Abu Dhabi, com per exemple que li va proposar matrimoni el 2009 a través del pare de la comissionista: "le dijo que estaba muy enamorado de mí y que pretendía casarse conmigo. Pero no podía hacerlo enseguida, que llevaría un tiempo. Quería que mi padre supiera que iba en serio conmigo". Ella es va sentir afalagada, però, paradoxes del destí, el romanç va acabar aquell mateix any, després de 5 anys de relació. I d'una forma cruel: el pare de Corinna mor de càncer, i en el funeral, JC li diu que té una altra amant (una altra!) des de fa 3 anys.

corinna rei joan carles gtres

Rei Joan Carles i Corinna Larssen GTRES

Joan Carles Corinna fill BBC

Joan Carles Corinna fill BBC

Aquesta foto de Joan Carles, Corinna i el fill de l'alemanya és reveladora: així passava el Nadal el cap de l'estat, a esquenes de la població espanyola. Una relació que va néixer en una festa de tir el febrer de 2004. Curiosament, la primera conversa va girar al voltant dels problemes de l'emèrit amb la seva escopeta. Ningú ho diria, però es veu que no l'encertava: "Y yo sé bastante sobre eso, le podía explicar qué era lo que fallaba".Juanito es va obsessionar, "me llamaba hasta 10 veces al día". Amb l'idili en marxa, Corinna li va preguntar com s'ho prendria la seva esposa Sofia: "dijo que tenían un acuerdo para representar a la Corona, pero que tenían vidas totalmente diferentes e independientes. Y el rey acababa de salir de una relación de casi 20 años con otra mujer". Una vida de flor en flor, que semblava aturar-se amb l'alemanya, amb la que va establir llaços més estrets. De tota mena. Joan Carles, però, era incorregible, tot i que va intentar tornar amb ella en diverses ocasions. La més famosa, el viatge a Botswana, origen del descens als inferns del monarca. El 2012 li faria el "regal" dels 65 milions d'euros, i dos anys després, veient que Corinna no tornava, li va agafar "un berrinche", exigint-li tots els calers. Detalla també un intent el 2009, poc després d'acabar la relació:  "Le habían diagnosticado un tumor en el pulmón y estaba convencido de que era cáncer. Estaba aterrado. Yo no quería abandonarlo, por lo que permanecí como una amiga muy entregada, leal y cercana" De fet, li va demanar estar amb ell quan el van operar el 2010. "Dormí en un sofá junto a su cama antes de la operación porque estaba muy nervioso". Quan va arribar la família "oficial", la van fer fora: "Un miembro de su personal -no tan amable- me ordenó que me fuera de una forma poco ceremoniosa"

 

corinna i joan carles enfadat

Corinna i Joan Carles enfadat EB

joan carles foto caçant botswana

Joan Carles Botswana cacera 

L'entrevista ensorra el Borbó, explicant els nombrosos atacs que assegura haver patit durant els últims anys, a banda d'assenyalar amb ironia que hi ha molta més porqueria sota la catifa: "me parece extraordinario que estén convirtiendo 40 años de modus operandi de una empresa familiar en un foco sobre una persona. Y esa persona soy yo… Porque habrá cientos de cuentas en otras jurisdicciones". Corinna llança el fil, només cal tirar d'ell.