El nou director del diari El País ha volgut definir com serà el nou diari de PRISA. Ha enviat un periodista a Ginebra per publicar el sumari judicial que investiga des de fa uns anys les donacions multimilionàries del triangle entre sàtrapes del Golf Pèrsic- Joan Carles de Borbó - Corina Larsen. Ho publica com a titular de portada de l'edició més llegida: la del diumenge. Tota una declaració d'intencions. Això vol dir que l'IBEX ha donat el vist-i-plau per acotar l'escàndol de la Corona: contra Joan Carles tot, contra Felip i Letícia ni un paràgraf.

joan carles corinna sofia

GTRES 

El titular és "Corinna Larsen declaró que Juan Carlos I le dio 65 millones “por gratitud” y no para esconder el dinero". Atès que Corinna està imputada té dret a mentir en la seva defensa, per tant el que declari és relatiu. El diari la cita no com l'examant del rei, sinó com a "examiga". Es nota que moltes mans han tocat la redacció de la notícia. La defensa de Corinna és fluixa. Sosté davant la fiscalia suïssa que els 65 milios d'euros que li regala el rei no eren per amagar-los a la justícia, seria blanqueig de capitals, sinó "para recuperarme". Per tornar a ser amants. Feia temps que havien trencat la relació amorosa. Un amor molt car.

larsen corinna GTRES

GTRES

El fiscal suís volia conèixer d'on venien aquests 65 milions i Corinna va dir que “Se trataba de un regalo. Recibí una llamada telefónica de Canónica (administrador de la fundación Lucum) informándome de que Juan Carlos I deseaba hacerme un regalo. No me habló por teléfono de una cantidad concreta. Me dijo que quería encontrarse conmigo. Fui a su despacho. Me explicó que el rey quería ofrecerme un regalo a mis hijos y a mí. Juan Carlos I quería asegurar un buen futuro a mis hijos y a mí”. Corinna té dos fills, Nastassia i Alexander. El noi és molt semblant físicament a Felip de Borbó (a l'esquerra de la foto):

fill corinna

GTRES

Corinna declara en seu judicial que el CNI espanyol la va segrestar a Mònaco i Joan Carles li demanava perdó amb 65 milions: "Es así. Pienso que me ofreció ese dinero por gratitud y por amor. Era consciente de que había hecho mucho por él y que había estado muy presente cuando le anunciaron su enfermedad. Se sentía un poco culpable por lo que me había pasado en Mónaco. En 2012 fui secuestrada por los servicios secretos españoles en mi apartamento”. Corinna estava tan agraïda els 65 milions que va visitar Joan Carles a Madrid per agrair-los: "Tras recibir el dinero en Bahamas fui a España para darle las gracias a Juan Carlos I. Estaba extremadamente agradecida y le hice partícipe de mi gratitud”. El proper pas lògic seria imputar Joan Carles.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat