Carla Vigo està obrint un nou capítol vital als seus 23 anys. Un renéixer després de tocar fons per enèsima vegada. La història d'aquesta jove és colpidora: òrfena amb 6 anys pel suïcidi de la seva mare, amb una tieta reina d'Espanya que passa d'ella, trastorns alimentaris, ingressos hospitalaris, decepcions amoroses, pisos tutelats... El desemparament que projecta és inquietant, alhora que deixa molt malament Letícia. Més enllà de la seva presumpta manutenció, cap gest, cap favor, cap detall. No la protegeixen com si fan amb altres cosins d'Elionor, i mira que ella sí que ho necessitaria. Però clar, és plebea, marcada per la tragèdia i una capsa de sorpreses. Sembla que s'estimen més la caritat que l'ajuda sincera. Trista realitat, la seva.

Les coses al seu voltant està canviant, i ella es transforma. Ha d'abandonar el pis tutelat d'una associació per a pacients amb problemes de salut mental el pròxim 1 de maig. Ja té l'alta, però li han pagat l'estada de 1800 € al mes fins final d'abril. S'ha posat a cercar casa, i no qualsevol serveix. Fa uns dies es fotografiava en una immobiliària de luxe de Madrid. Havia estat parlant amb la directora de la sucursal, va informar 'Jaleos', plantejant-li les seves necessitats, aspiracions i, imaginem que el més important, la quantitat que podia gastar en la seva futura llar. Diners que, òbviament, no venen d'estalvis, sous ni res per l'estil. Tots imaginem qui paga les factures. I, la veritat, que és el mínim que poden fer per ella. Per això el morro fi de la criatura. S'ha ficat força en el paper, s'ha de dir. Va amb bosses de mà d'Hermes que si són autèntics, valen una fortuna. Estan passant coses.

Carla Vigo Engels Volkers Insta
Carla Vigo a una immobiliària de luxe / Instagram

Una en concret: que vol ser la nova Victoria Federica. Una influencer, en el seu cas tiktoker. Encara li queda camí per recórrer, perquè no passa de 13.000 seguidors, però el seu públic és fidel. Tret d'alguns insensibles i grollers que es fica amb ella, desperta tendresa, simpatia, hi ha qui l'adoptaria i se l'emportaria a casa. La seva especialitat són els playbacks, les coreografies i algunes felicitacions d'aniversari sota demanda. Són la columna vertebral del contingut que genera a l'univers virtual. En un d'aquests vídeos, per cert, hem trobat or: la neboda de Letícia es revela com a fan de dues cantants catalanes, de les més conegudes del moment, amb permís, evidentment, de la Rosalía. Parlem de la Mushka i Bag Gyal, és a dir, de l'Irma i l'Alba Farelo. 

Bad Gyal Mushka Youtube
Bad Gyal i la Mushka / Youtube

Vigo canta a càmera el 'SexeSexy', el tema de la petita d'Eduard Farelo amb la seva germana superstar. Curiosament, tria la part en català, quan és una cançó que inclou unes quantes estrofes en castellà. Li seria més senzill, però a ella li van els reptes. Potser no domina el català tan bé com la cosina princesa, però a ella ningú li ha posat professors particulars exclusius per fer paperots. Ella és autodidacta, autèntica, genuïna. I cantar en català no és senzill per a una asturiana resident a Madrid. Fa el que pot, mentre incorpora fragments de coreografia a la seva actuació. Saben què? Que l'aplaudim. Si és feliç, endavant les atxes. Ja li toca. 

@just._.carlaa

 

♬ SexeSexy - Mushkaa & Bad Gyal & Bexnil
Clara Vigo Tiktok
Clara Vigo / Tiktok

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!