ALABÈS 1
-
BARÇA 1

38'

El criteri del VAR ha quedat demostrat ara mateix. Penal claríssim a De Jong i l'àrbitre no xiula res, el VAR tampoc. Ara bé, contra el Madrid, penal claríssim. Quin escàndol.

36'

De Jong! Centra Sergi Roberto i remata De Jong de cap massa alt. El Barça reclama penal però el VAR diu que no hi ha res.

34'

Neto ho està fent molt bé en substitució del lesionat Ter Stegen, però l'error d'avui és impropi d'un porter del Barça.

31'

⚽ GOL de Rioja! (1-0)

Piqué fa el que ha de fer i Neto s'adorm. Passada enrere cap al porter del Barça i Neto s'embolica amb la pilota, cosa que dona opció a Luis Rioja a robar-li la cartera i a marcar a plaer. Quina errada del porter del Barça.

30'

El Barça accelera. La pilota circula més ràpid i l'Alabès cada cop té més problemes per tancar espais.

29'

El Barça no pot seguir perdonant. Aquests partits són dels que se't complica cada vegada més que s'apropa el final...

23'

❗❗ Messi! Falta potent que treu Lejeune sobre la línia de gol. Després Busquets, a la frontal de la petita, ha fet una passada quan xutant hauria fet gol.

22'

🟨 Targeta groga per a Deyverson, que tomba Messi a la frontal de l'àrea. Ideal per a un gol de falta del '10'.

21'

Aquest Dembélé no és el de Torí. Només portem 20 minuts de partit, però el francès no dona les mateixes sensacions.

20'

La que acaba de fallar Griezmann! Gran deixada d'Ansu Fati i el francès chuta mossegat.

17'

El partit s'obre una mica més. Els dos equips concedeixen més en defensa i les ocasions arriben.

17'

Bona ocasió per a l'Alabès. Contraatac dels bascos conduït per Deyverson que deixa sol Edgar. El seu xut, centrat, el desvia Neto.

15'

🟨 Targeta groga per a Jota per agafar Griezmann de la samarreta. Targeta molt tonta.

13'

Es queixa Lenglet d'un cop als ronyons. Deyverson ha alçat massa la cama i ha colpejat el central francès. Es recupera.

13'

Ansu Fati perdona el 0-1 tot sol davant de Pachecho! El davanter del planter ha rebut una excel·lent passada de Lenglet i ha xutat massa creuat.