ALABÈS 1
-
BARÇA 1

68'

🔄 Quart canvi del Barça. Dest entra per Jordi Alba, que necessita descans després d'acumular molts minuts seguits.

65'

I en la següent jugada ha estat a punt de marcar Messi, però Pacheco ha signat una de les parades de la temporada. Mà a baix quan l'argentí buscava el pal llarg.

63'

GOOOOOOOL DEL BARÇA! GOOOOOOOOL DE GRIEZMANN (1-1)

El francès es planta tot sol davant de Pacheco i el supera amb una picadeta subtil i espectacular.

62'

🟥 L'Alabès es queda amb 10 jugadors per l'expulsió de Jota Peleteiro. Amb una groga ha aixecat la cama davant de Piqué. Joc perillós, segona groga i al carrer.

58'

🔄  Pablo Machín mou la banqueta. Entren Tavares i Joselu: Marxen Edgar i Deyverson.

56'

Ansu Fati, increïble. Se'n va de tothom, no el poden parar.

54'

❗ Gran ocasió per a Ansu Fati! Molt bona centrada de Sergi Roberto i la rematada del davanter surt fora per poc.

53'

No hi ha manera! Gran jugada d'Ansu Fati, però després de varis rebots cap jugador blaugrana encerta a xutar.

51'

De nou Messi. S'escapa d'un bosc de cames dins de l'àrea, però el seu xut, fluix, l'atura Pacheco.

48'

Apreta el Barça. Fort xut de Messi, amb poc angle. Pacheco envia a córner.

46'

✅ Comença la segona part!

🔄 Triple canvi de Koeman abans de començar el segon temps! Entren Pjanic, Pedri i Trincao. Marxen Dembélé, Busquets i Lenglet.

45+2'

🔴 DESCANS | El Barça ha de reaccionar i generar espais.

45'

⏱ Dos minuts d'afegit.

44'

Lenglet s'equivoca. El francès no calcula bé i fa falta a Rioja quan Sergi Roberto estava just darrere. El Barça necessita reaccionar o perdrà el partit.

44'

🟨 Targeta groga per a Lenglet després d'agafar Rioja en el contracop de l'Alabès. I també groga per a Busquets per una falta prèvia.

43'

Leo Messi intenta superar la nodrida tanca defensiva de l'Alabès amb un fort xut que acaba a córner en rebotar en un defensa.

42'

Falta perillosíssima a la frontal de l'àrea de l'Alabès, molt clara de Lejeune a Busquets.

41'

🔄 Primer canvi del partit per lesió a l'Alabès: marxa Ximo Navarro i entra Martín Aguirregabiria.