Miguel Ángel Rodríguez Bajón, exsecretari d'Estat de Comunicació i exportaveu dels governs de José María Aznar, ha dedicat a Twitter un sonor insult masclista a la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas. El també conegut com a M.A.R, periodista i escriptor de professió, ha afirmat en una piulada al seu compte de la popular xarxa social que la dirigent C's "és físicament atractiva com a femella jove. Políticament és inconsistent". L'expolític del PP ha rebut una allau de retrets a la xarxa per aquestes afirmacions.

Rodríguez Bajón, que va contribuir decisivament a l'arribada d'Aznar a la Moncloa el 1996 com a membre del denominat clan de Valladolid, el nucli inicial de confiança del líder del PP i després president del govern espanyol, és conegut per les seves intervencions de to polèmic i ofensiu en diversos mitjans. Durant la seva etapa al govern d'Espanya va exercir com a assot habitual dels nacionalistes catalans en les seves compareixences després de les reunions del Consell de Ministres.

Rèplica de la líder de C's

Al seu torn, la presidenta del grup de Ciutadans al Parlament ha respost també mitjançant una piulada als insults de Rodríguez Bajón: "Continuem treballant perquè aquestes mostres de masclisme anacrònic siguin cada cop més residuals", ha dit Arrimadas.

El portaveu de C's al Congrés, Juan Carlos Girauta, tampoc s'ha pogut estar de comentar l'actitud de l'ex secretari d'Estat. "Però tu, de quin forat surts? Deixa-ho. Ja ho sé."

Condemna per injúries

El 25 d'abril del 2011, el periodista va ser condemnat per un delicte continuat d'injúries greus realitzat amb publicitat contra l'excoordinador d'urgències de l'hospital Severo Ochoa de Leganés (Madrid), el doctor Luis Montes. El jutjat va embargar els comptes bancaris a Rodríguez després que es negués a pagar una multa de 10.000 euros i 30.000 més a l'injuriat. El 3 de maig del 2013, Rodríguez Bajón va patir un accident de trànsit després del qual va donar positiu en el control d'alcoholèmia, amb una taxa de 0,9. Es va sotmetre voluntàriament a judici en considerar que podria haver comès un delicte.