Missatge de fortalesa de CaixaBank en la seva junta d'accionistes enmig de la tempesta bancària. Mentre el seu president, José Ignacio Goirigolzarri, tranquil·litzava assegurant que el banc té "capital suficient", el conseller delegat, Gonzalo Gortázar, revelava que CaixaBank augmentarà provisions davant el repunt de la morositat. Mesures de prudència per a un present incert que donen tranquil·litat a les famílies.

 

Manel Romero

Manel Romero

Condis ha aconseguit de nou tancar un any en positiu, però amb un 73% menys de guanys que l'exercici anterior​. Amb només 9 milions de beneficis a partir de la seva política de franquiciar la meitat de les seves botigues, la seva CEO, Manel Romero, haurà d'explorar noves vies per a recuperar xifres com les de 2021, quan va aconseguir tancar l'any amb un benefici rècord de 37 milions.

 

Yolanda Díaz

Yolanda Díaz

Malgrat que les polítiques del ministeri de Treball de Yolanda Díaz han ajudat al fet que baixin tant l'atur com la temporalitat, no han estat suficient per a treure a Espanya del gens honrós lideratge del rànquing d'atur europeu​, per sobre de països amb grans dificultats econòmiques com Grècia, que és la segona d'aquesta classificació.