Zel obrirà un nou hotel a la Costa Brava aquest estiu. La marca, creada per Meliá Hotels International i Rafa Nadal, ha començat aquest any la seva expansió després d'estrenar-se el passat 2023 a Mallorca, ciutat nativa del jugador de tenis i on hi ha la seu social del grup hoteler que presideix Gabriel Escarrer.

Precisament Escarrer ja va avançar a Fitur, la Fira Internacional de Turisme que es va celebrar el mes de gener passat a Madrid, que aquest estiu veurà la llum el segon projecte Zel a la Costa Brava, mentre que el 2025 tenen prevista l'obertura de tres nous hotels a Madrid, Sayulita (Mèxic) i Punta Cana (República Dominicana).

Així, en un comunicat, Meliá destaca que l'"èxit" de Zel a Mallorca, ha animat la companyia a treballar en la seva pròxima obertura: Zel Costa Brava. L'hotel és propietat d'Azora i s'ubicarà a l'antic Pola Giverola Resort, entre Cala Pola i Cala Giverola, a pocs minuts de Tossa de Mar. Es tracta d'un dels pobles més emblemàtics de la Costa Brava, que a més, està envoltat de 35 hectàrees de naturalesa.

L'hotel Zel Costa Brava constarà de 214 habitacions i actualment està sent reformat per adequar-se als atributs de la marca i la seva arquitectura, inspirada en l'outdoor living, amb espais exteriors dinàmics i disseny biofílico com a expressió de la vida "a la fresca".

Rafael Nadal ha manifestat en el comunicat estar "content d'anunciar un nou hotel Zel, en un lloc tan especial com és la Costa Brava, mediterrània i amb moltes similituds amb Mallorca, on va néixer el concepte Zel. Som conscients de l'exigència que representa aquesta marca, i per això valorem avançar en l'expansió de la mà de Meliá".

"La nostra aliança amb Rafael Nadal continua avançant i es plasma en aquest cas en un hotel ple d'energia situat davant una de les línies de costa més espectaculars de la Mediterrània, Tossa de Mar", afegeix Gabriel Escarrer.

Per a Concha Osácar, sòcia fundadora d'Azora, "aquest hotel és d'aquests actius difícilment reproduïbles a la Mediterrània i, quan Meliá ens va traslladar la proposta de valor de la marca Zel, vam tenir molt clar que treballar amb dos socis de la categoria de Meliá i Rafa Nadal en el reposicionament de l'hotel era una decisió guanyadora. Creiem que tenim tot el necessari per convertir-ho en un referent a la Costa Brava, una destinació turística a què li queda molt recorreguda per tots els atractius que pot oferir."