Relleu generacional a Meliá. El fundador del grup hoteler, Gabriel Escarrer Juliá, renuncia a la presidència del consell d'administració i deixa el càrrec al seu fill, Gabriel Escarrer Jaume, que a més és conseller delegat. La companyia ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que amb aquests acords culmina 'el Pla de Successió' aprovat per unanimitat dels seus membres fa ja set anys.

El consell d'administració de Meliá, a més, ha acordat designar Gabriel Escarrer Juliá com a president d'Honor de la Societat, amb funcions de representació i d'assessorament al consell i al president del consell, explica l'hotelera en un comunicat emès aquest dijous.

En l'esmentat comunicat, la companyia informa que el consell d'administració "ha agraït al Senyor Gabriel Escarrer Juliá la seva gran dedicació, la seva inestimable aportació i suport, i destaca que aquests acords venen a donar virtualitat al Pla de Successió elaborat i aprovat per unanimitat el 13 de desembre de l'any 2016 pel Consell d'Administració, donant continuïtat a la voluntat del Sr. Gabriel Escarrer Juliá, que al llarg d'aquests últims anys havia reiterat en nombroses ocasions la seva voluntat de deixar la transició ordenada i preparada".

Segons afirmen, "aquest nomenament mostra el compromís del consell d'administració en el seu conjunt, donant continuïtat a la gestió del negoci i transmetent la necessària seguretat i confiança a tots els grups d'interès".