La companyia tecnològica i de seguretat Indra acaba un any complex amb un saldo borsari més que favorable. Al tancament de l'última jornada de l'any, la seva revalorització a l'exercici va ser de l'11,8%, així que|tal com dades d'Infobolsa, que apuntaven cap a un tancament de l'exercici 2022 de 10,65 euros davant els 9,52 de 2021, fregant els seus màxims anuals, de 10,88 euros.
Unes xifres destacades, si es té en compte que l'índex IBEX 35 en el qual pondera, la referència del mercat espanyol, va finalitzar el 2022 un 5,56% en negatiu.
Entre tots els valors llistats a l'indicador, Indra és la desena millor, però superada pels bancs, que es van beneficiar de les pujades de tipus empresa aquest any. Excloent bancs, la companyia va indicar que seria la cinquena millor de l'IBEX en avenç|avanç anual, segons recoje l'agència Servimedia.
La comunitat d'analistes va destacar que Indra és un valor que té menys deute que Ebitda i el seu futur com a líder de la defensa a Espanya li atorga un gran atractiu a mitjà termini. Així, algunes cases com Societé Generale ofereixen preus objectius superiors als 14 euros i altres com JP Morgan, de 12.
Lluny queden els temps de la Junta d'Accionistes del 23 de juny, quan Amber va sol·licitar i va provocar els cessaments de bona part del consell, la qual cosa va generar un enorme soroll mediàtic. Tanmateix, la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va determinar recentment que no hi va haver concertació entre accionistas.Eso sí, va retreure a la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI), la seva actuació.
En aquell temps, la cotització es va enfonsar al voltant del 10% en una sola sessió, però després, no sense volatilitat, va aconseguir anar recuperant posicions i avui, com ressalten, és una companyia que s'acosta als 2.000 milions d'euros de capitalització.