Casa Tarradellas sumeixi un nou centre d'investigació amb tecnologia capdavantera en el seu segon molí propi, inaugurat aquest any a Vic (Barcelona), amb què potenciarà la seva estratègia en investigació i desenvolupament (R+D) per a l'anàlisi i la selecció de farines a la seva missió per optimitzar els seus estàndards de qualitat. Amb aquest segon molí, que se sumeixi al que ja es va inaugurar el 2010, la companyia d'alimentació té una capacitat de molta de fins a 30 tones de blat per hora i cull 110.000 tones de blat tou a l'any per elaborar la farina de les pizzes i masses fresques, el 40% d'elles a la nova instal·lació.
Allà, s'ha instal·lat un nou centre d'investigació equipat amb unes màquines de classificació òptica que "separen tot el que no té el color d'un gra de blat òptim", ha explicat als periodistes el gerent de la panificadora alimentària de l'empresa, Joan Clotet, durant una visita a la nova planta. Segons les últimes dades de la companyia (2023), la inversió en R+D+I i sostenibilitat va ser de 40,8 milions d'euros, un augment del 25,2% respecte a 2022, en espera de saber l'impacte econòmic que tindrà aquest nou laboratori.
Casa Tarradellas manté acords amb 250 agricultors de Catalunya, Aragó, Navarra i Castella-La Mancha, que contribueixen que pugui produir el seu assortiment de pizzes i masses fresques, a les quals se'ls suma la seva oferta de pernil cuit, cansalada, patés i el seu fuet espetec.