Casa Tarradellas va tancar el 2024 amb una facturació de 1.501 milions d’euros (MEUR), el que representa un increment del 9% respecte a l’any anterior. L'empresa especialitzada en elaborats carnis i altres productes d'alimentació ha destacat la posada en marxa a principis del 2025 del seu segon molí amb una inversió de 25 milions d'euros que li permet moldre 12,5 tones de blat per hora. En clau d'ocupació, l'empresa amb seu a Gurb va acabar el 2024 amb un 7% més de treballadors, arribant als 3.158 empleats.

Segons la directora de Comunicació i Relacions Institucionals de Casa Tarradellas, Miquelina Saborit, s'han fet "inversions clau que reforcen la qualitat i la traçabilitat dels nostres productes". Amb relació al segon molí, destaca que, juntament amb el que es va posar en marxa el 2010, l'empresa s'assegura la "traçabilitat completa del blat dels productes alhora que es reforça l’autonomia sobre un ingredient tan essencial com és la farina".

En clau de formació, Tarradellas ha impartit 1.112 cursos, que han suposat més de 65.000 hores de formació (4.000 hores més que el 2023), a través d’un pla propi, que inclou convenis de col·laboració amb els centres educatius més rellevants d’Osona i zones properes. 

També destaca els 29 projectes d'R+D+I en l'aposta per la qualitat, la seguretat alimentària, la sostenibilitat, les millores ergonòmiques i la competitivitat en l’automatització de processos. Durant el 2024, s'han implementat noves línies de pizzes, la posada en marxa d'un nou magatzem de matèries primeres i noves línies de carnis, per productes llescats i curats.

Des que l'empresa va instal·lar les primeres plaques solars el 2004, l'energia fotovoltaica ha sigut una aposta. Actualment, l’empresa disposa d’una superfície de captació solar de 181.266 metres quadrats, cosa que suposa un increment de 3.078 metres quadrats respecte al 2023, i que ha permès un creixement de l’autoproducció del 9%.

A més, el 25% de l’energia elèctrica de Casa Tarradellas es genera a partir de fonts renovables pròpies i el 100% de l’energia elèctrica compta amb el certificat d’origen renovable. Totes les plantes utilitzen energia solar. Fa pocs mesos, la companyia va rebre l’estrella Lean & Green, una iniciativa europea per assolir una cadena logística més sostenible, per haver reduït, en menys de tres anys, el 20% de la petjada associada a la cadena de subministrament. 

Casa Tarradellas manté acords amb 250 agricultors de Catalunya, Aragó, Navarra i Castella-la Manxa, que contribueixen que pugui produir el seu assortiment de pizzes i masses fresques, a les quals se'ls suma la seva oferta de pernil cuit, cansalada, patés i el seu fuet d'espetec.

En l’àmbit institucional, a principis d’any, els hereus de Casa Tarradellas van crear una societat patrimonial per aplegar les seves participacions empresarials. Els germans Anna, Josep i Núria Terradellas Falgueras, fills dels fundadors, van constituir Terfal 2024 SL per gestionar la seva cartera d’accions i actius financers.