La cadena de restauració Brunch&Cake impulsa la seva expansió a Espanya amb l'obertura del seu primer restaurant a Madrid, al conegut barri de Salamanca. Amb el format de cafeteria i pastisseria (cup&cake) que li ha posicionat a Barcelona amb set establiments i en diferents països com Dubai, Abu Dhabi, Bahrain, l'Aràbia Saudita, Egipte i l'Índia, la cadena ha inaugurat un nou local en el número 58 del carrer Senyor Ramón de la Cruz, compte amb la mateixa estètica i filosofia que la resta de restaurants de la companyia. Amb un equip d'onze professionals de la restauració, el local disposa d'una superfície de 150 m² i té un aforament per a 58 comensals.

Brunch&Cake té origen a la capital catalana el 2010, amb el primer Cup&Cake, de la mà de Manex Susaeta, un emprenedor que es defineix com a viatjant gastronòmic, que intenta gaudir de les petites coses de la vida. El 2012, va fer evolucionar el seu concepte al tipus d'establiments actuals: "entorns acollidors i aliments saludables utilitzant ingredients de qualitat, receptes autèntiques, productes orgànics, tot servit en porcions generoses amb la promesa de "la bondat de l'àvia". Sempre que és possible, utilitzem productes i proveïdors respectuosos amb el medi ambient i de producció local", assegura la companyia.

Al primer local del carrer Enric Granados, li va seguir plaça Reial, Barceloneta, Roselló, Sagrada Família, Via Laietana i Diputació. A Espanya, la firma preveu continuar creixent a la capital espanyola, on treballa per obrir el seu segon restaurant abans que acabi el 2024. Mentrestant, ha conquerit les ciutats de l'Orient Mitjà, des de 2018. Així, fins als 19 restaurants actuals que configuren la cadena, que també aspira a créixer a l'exterior, en capitals com Londres.

La cadena ha aprofitat l'obertura a Madrid per ampliar i variar la carta de plats, postres i cafè. A Madrid, compten amb plats més habituals a l'hora del dinar com amanides completes i equilibrades, un plat d'escalopa o uns papardelle amb salsa cremosa de xampinyons.