Pablo Casado, president del PP, s'ha entestat en assolir el lideratge de l'espanyolisme ranci i caspós. No, no s'apuntarà al Màster d'Albert Rivera i companyia​. Fins i tot ell sap que el projecte del seu presumpte assessor és una estafa. I, a més a més, el de Palència no té bon record del seu pas per les aules. Diu la llegenda que va cursar postgraus molt prestigiosos, però amb un mètode molt particular: el que es coneix com a "ciència infusa". El cas és que fa servir una altra drecera per intentar el sorpasso a l'ultra Santiago Abascal: dir la bestiesa anticatalana més bèstia i patètica que pugui arribar a excretar. 

Aquest cap de setmana és de festa major, perquè l'home ha fet diana. Durant la clausura del congrés del Partit Popular a Palma, ha estat aclamant pels afiliats balears en afirmar 'a grito pelao' que "no sois Països Catalans, sois las grandes Islas Baleares admiradas en todo el mundo", en les que "¡no habláis catalán, habláis mallorquín, habláis menorquín, habláis ibicenco, habláis formenterés!". La cridòria i l'ovació, efectivament, van estar a l'altura del disbarat. Demencial. I un atac nauseabund a la unitat del català, és clar: el clàssic cavernícola que mai no passa de moda. 

Casado, més que el líder de l'oposició al Congrés dels Diputats, comença a ser una nova accepció del mot ridícul. No es cansa de demostrar-nos que té un do per a l'esperpent. Pífies geogràfiques, preguntes absurdes i moltes, moltes fotografies que farien tapar-se al més eixerit. No és el seu cas, però. El resultat de la seva insistència i provocació constant és que acabi humiliat a les xarxes i a l'opinió pública. En aquesta ocasió està rebent i de valent, però volem destacar la que, segurament, és l'allisada més colossal que sentirem al respecte. El vídeo del youtuber de Palma Àngel Aguiló Palou és dinamita: 94 segons sense pietat, però amb més raó que un sant.

Prenguin nota: "Tío, ets beneïtíssim. Ho entens què és beneïtíssim? Ets un ignorant, en mallorquí. Ets un ignorant, en menorquí. Ets un ignorant, en eivissenc. Ets un ignorant, en formenterenc. També t'ho puc dir en català: ets un ignorant!". Apa, 5 cleques pel preu d'una. Però és només l'aperitiu: "Calla! Calla i no diguis dois! En quin moment penses que un tio que està a Eivissa i un tio que està a Formentera no parlen el mateix? Què pegues un bot i caus d'un salt a l'illa! En quin moment penses que no parlo el mateix que un menorquí o que un tio de Catalunya?". Com que sembla que en Pablo no ho acaba d'entendre, passa a fer-li un croquis: "Ara, tu, ignorant de la vida, parles el mateix que un mexicà i un argentí, ah? Però, dos tios que estan a 200 quilòmetres no parlen el mateix. Ets molt beneït, tio!". El final ja és de traca: "Ho entenc: a tu et van regalar els màsters, et van regalar la carrera, l'institut, l'escola i el parvulari i ets beneitíssim. Per manco, calla!". I la cirereta a l'afició 'pepera': "Ah! I feu molta pena tots els que us poseu a aplaudir como locos, palmeros!  Un poquet de dignitat!"

Àngel Aguiló Palou mensaje a Pablo Casado Youtube

Missatge a Pablo Casado del youtuber de Palma, Àngel Aguiló Palou / Youtube

pablo casado al wc instagram

Pablo Casado molt concentrat al 'despatx' on fa la seva màgia discursiva / Instagram

Ja li pots dir de totes les maneres que vulguis, que sembla que Casado no dona més de sí. Ara bé, que ningú oblidi que les seves rucades no són gens innocents. Tenen tota la mala bava de l'espanyolisme més recalcitrant. I el líder de Gènova vol ser el seu rei: de fet, està desesperat perquè al costat d'Ayuso i Abascal, només és un xitxarel·lo.