L'actor català Jordi Sánchez, una de les estrelles de la sèrie de Mediaset 'La que se avecina', en la que interpretava a l'insofrible veí Antonio Recio, va fer molt popular una frase que li va que ni pintada al president del Partit Popular, Pablo Casado"En el sótano de tu fracaso, siempre hay una planta más". Doncs bé, el de Palència s'ho ha pres molt seriosament, i sembla haver-se proposat arribar al nucli del planeta Terra. Cada cop s'ensorra més. 

Com a líder de l'oposició, ha quedat arraconat per Isabel Díaz Ayuso i per VOX. Com a home d'estat, millor ni en parlem. Però si hi ha una faceta en la que aquest costum és més acusat, és quan es posa a fer propaganda a través de fotografies a les xarxes socials. És un mestre. El seu àlbum particular està ple d'escenes ridícules, però no en té prou. En vol més. És insaciable.

Pablo Casado ovelles @pablocasadoblanco

casado lavabo

Pablo Casado ensorrant la seva imatge pública / Twitter

L'última mostra d'aquesta habilitat ha tingut com a escenari la famosa polèmica del 'chuletón'. Ja saben, tot el rum-rum provocat per les paraules del ministre Alberto Garzón, recomanant la moderació en el consum de carn. La reacció del PP-PSOE va ser la mateixa, què estrany: desautoritzar "el comunista" Garzón amb comentaris, rèpliques i reflexions de 'cuñao'. Una competició en la que es va produir un duel per la medalla d'or de la infàmia entre Pedro Sánchez, president del govern socialista, i Juan Ignacio Zoido, exministre de l'Interior amb Mariano Rajoy. Pobre Casado, fins i tot aquí li han pispat la cartera. L'home ha intentat recuperar el terreny perdut disfressant-se de mestre de la graella i cuinant una mitjana procedent d'Àvila, un clàssic de la gastronomia espanyola. Com que tot ho fa de cara a la galeria, ha immortalitzat el moment. Errada majúscula: no cuida els detalls i el resultat ha estat un disbarat més i una allisada dels internautes que han vist la imatge.

El problema? Què en Pablo cuina peces de carn de quilo i mig sense encendre el foc. Un mag, vaja. Tampoc coneix gaire el món dels cuiners, ja que treballa sense protecció als fogons. Precisem: no es tracta que protegeixi la seva integritat, que és el seu problema, si no la de la resta del món. Per exemple, els potencials comensals de l'esmentat 'chuletón', que podrien trobar-se passatgers socarrimats al plat: els cabells de Casado. No duu el barret reglamentari, amb el risc que això suposa. El cas és que "no da una a derechas", per molt que sigui la seva feina. I la xarxa li respon amb contundència: "idiota".

Pablo Casado chuletón parrilla apagada Twitter

Pablo Casado cuinant un "chuletón" amb la graella apagada / Twitter

Pablo Casado chuletón com Twitter

Pablo Casado chuletón com 2 Twitter

Pablo Casado chuletón com 3 Twitter

Pablo Casado chuletón com 4 Twitter

pablo casado mocio censura EFE

Pablo Casado / EFE

La imatge és una metàfora del futur polític de Pablo Casado en la seva carrera cap a La Moncloa: "lo tiene crudo, crudo". Per cert, que ara té Albert Rivera d'assessor. Ayuso se'l menjarà amb patates.