Nova temporada de TV3 i vells problemes tècnics a TV3. La cadena recupera la nova normalitat i tornarà a emetre Com si fos ahir i Polònia, que aquesta tardor arribaran tard per la crisi econòmica a la cadena derivada del coronavirus. TV3 no podia pagar els seus programes més cars i els enderrareix. Vicent Sanchis ha reconegut en seu parlamentària que li preocupa que les retallades afectin la part tècnica. Un programa que ja n'ha patit les conseqüències és Planta baixa. Sempre té problemes de so. Li va passar diverses vegades la primera temporada i el primer programa de la segona ha tornat a passar. Vídeo:

TV3

Parlen Maiol Roger i Ustrell i de sobte falla l'àudio i no se sent res. Una estona després només se sent música de fons però res del que diuen. El realitzador opta per anar a plano general, fos a negre i a publicitat sense avisar. A la tornada Ustrell confessa mig d'esma: "No és el primer dia que passa. Hem tingut problemes de so. Esperem que se senti bé".

ustrell falla micro tv3

Ricard Ustrell quan li va fallar el micro, TV3

tuit ustrell

Setembre de 2019 problemes de so a Planta baixa. Setembre de 2020 problemes de so a Planta baixa. Ja és casualitat i mala sort que sempre li passi al mateix programa. O és pitjor i no és una qüestió de sort.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat