Joan Carles va ser a Madrid per últim cop amb l'excusa del casament de l'alcalde Almeida amb una Borbó. Tothom el va veure radiant, en plena forma, amb corbata rosa i sense la mala cara que ofereix la seva encara esposa, la reina Sofia, convalescent d'un ingrés hospitalari perllongat. Joan Carles estava pletòric i ara sabem per què. L'expert en Casa Reial del diari El País, Martín Bianchi, ha explicat al programa Hoy por hoy, el més escoltat d'Espanya, que Joan Carles no va anar sol a aquell casament sinó acompanyat d'una jove morena, cabells curts, impressionants ulls blaus, francesa, molt atractiva i que és coneguda per haver escrit una biografia del rei. És Laurence Debray.  Una foto junts recorda que la diferència d'edat, 86 ell 48 ella, no és problema per la seducció.

Juan Carlos Laurence Debray, instagram
Juoan Carles amb Laurence Debray, instagram

Martin Bianchi a Àngels Barceló a la SER: "Poco se ha hablado que Juan Carlos asistió a la boda de Almeida con Laurence Debrey. A ella le preguntaron qué hacía allí y no quiso responder, pero afirmó que nunca habían visto al rey tan feliz. Eso indica qué hacia allí la biógrafa del rey Juan Carlos. No bajó del mismo coche que él pero estuvo allí, esperó a la puerta de la Iglesia mientras Juan Carlos posaba para los fotógrafos. Es la biógrafa con acceso total al rey. Su padre era amigo de Fidel Castro y del Che Guevara. Ella de niña tenía por rebeldía un póster de Juan Carlos en su habitación, estaba enamorada de él cuando era niña y se ha hecho realidad su sueño. Zarzuela no dice nada de esta entrañable amistad. Yo he hablado con juancarlistas del entorno del rey que se preguntan qué hace Debray allí y ante el fantasma de Corinna todos los amigos tienen pavor a que ella se vuelva en una nueva Corinna". La paraula fatídica que va fer caure un rei: Corinna. L'amant que li va fer perdre el cap, especular amb el divorci, embogir amb els diners, fer-li una donació de 65 milions inexplicada i finalment abdicar per l'escàndol de corrupció.

DL u553775 030
Joan Carles a la boda d'Almeida acompanyat de Debray, GTRES

La revelació que el rei té una nova amant no és nova, la va fer Ernesto Ekaizer a TV3 l'any 2021. Ernesto Ekaizer: "El rey emérito vivía más en Londres que en Madrid, cuando estaba en nómina de la Zarzuela hasta el año pasado. Yo he indagado y Corinnna tiene pruebas sobre toda la gente que le ha dado pasta al rey, eso saldrá en el Tribunal de Londres. Y tendrá que contestar, cosa que hasta ahora no ha hecho. Vive en su autodestierro. Veo que ha hecho un libro con una escritora francesa, que ha tenido relaciones íntimas con él. Esto lo digo yo".  La biògrafa i amant és tan monàrquica que, segons Ekaizer, es fica al llit d'un rei. Així clar que té declaracions exclusives.

Han hagut de ser dos periodistes argentins, Ekaizer i Bianchi, els que revelin la situació. La novetat és que ara el rei la porta de parella a un casament de Madrid on estaven convidades les seves filles Elena i Cristina i la seva dona, la reina Sofia. El barrut Joan Carles als 86 se la bufa tot.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic