Ricard Ustrell ja no només insulta altres mitjans o els manifestants indepes. Ara també insulta els seus companys de TV3 i mossega la mà que li dona de menjar. En una entrevista radiofònica, el presentador de Planta baixa, un espai pel qual Ustrell cobra 4 milions d'euros, va queixar-se que amb aquest immens pressupost públic no pot pagar entrepans a les persones de públic a plató. Aquest és l'àudio de 50 segons al programa El vermut de Llucià Ferrer a Ràdio Flaixbac :

llucia ustrell insta

@lluciaferrer

Ustrell: "Al públic que ve a Planta baixa els maltractem. No els donem ni aigua, ni un entrepà. TV3 costa cada cop més diners perquè els treballadors cobren més plusos. Els treballadors, que no marxen". El presentador del programa de ràdio, Llucià Ferrer amb bon criteri, l'avisa: "D'això que acabes de dir te'n farà titular El Nacional". Gairebé. El titular és un altre: TV3 està tipa d'Ustrell i li han enviat la resposta. Una barra de pa amb un missatge: "El gran recapte: aporta el teu trosset de plus per l'esmorzar del públic del Ricard". Ustrell està omplint TV3 de periodistes que el destesten. I la barra de pa és un avís:

pa tv3

TV3

La mala maror amb Ustrell ve de lluny. Es van haver de cancel·lar programes per fer el seu PB de migdies, però Ustrell insulta els professionals. Després es va haver de disculpar al Comité d'Empresa. Cap d'ells no cobra els seus 4 milions. Les audiències segueixen sent dolentes tot i trossejar-les com no fa ningú a TV3. Aquesta setmana, dilluns la primera part va fer un pèssim 7,4% i dimarts un mediocre 12,2%. Molt per sota d'Al rojo vivo de Ferreras a La Sexta que és líder a la franja d'Ustrell.

ustrell bar tv3

TV3

A la taula del càtering del trenet de TV3, la sala d'espera de convidats, Ustrell mostra que hi ha garrafes d'aigua i termos de cafè. Però ell vol bocates. En Blau s'ha posat en contacte amb diverses fonts de TV3 i totes coincideixen en el mateix: "Hi ha mala maror amb ell. Cau malament i la gran majoria de TV3 està enfadada amb Ustrell. Tothom el critica". Literalment. Ustrell i diferents membres del seu equip insulten mitjans, anomenant-los "rates", escupen a espectadors indepes que protesten i culpen els companys de TV3 per cobrar. I tot això ho fa Ustrell pagant l'espectador: 4 milions. Però no en té prou per bocates.