Després d'entrevistar Oriol Junqueras va arribar l'entrevista a Carles Puigdemont. Uns dies després, s'anunciava l'entrevista del director de TV3, Vicent Sanchis, al cap de l'oposició a Catalunya, Carlos Carrizosa. La prèvia va venir amb un allau de crítiques d'espectadors furibunds per haver d'aguantar algú que tradicionalment diu, ell i els del seu partit, pestes de la televisió pública catalana. I amb aquests auguris, l'entrevista va ser un fracàs absolut d'audiència.

carrizosa sanchis

Carlos Carrizosa entrevistat per Vicent Sanchis (TV3)

Ara, a Sanchis li han tornat a xiular les orelles. Perquè l'anunci de la pròxima entrevista política prevista per aquest diumenge després del TN Vespre al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha acabat de sulfurar els ànims de l'audiència.

iceta sanchis

Miquel Iceta entrevistat per Vicent Sanchis (TV3)

Si l'entrevista a Carrizosa va provoca un allau de comentaris a la xarxa cridant al boicot, la del socialista no ha generat precisament moltes alegries. Els darrers temps Iceta s'ha abonat al pim-pam-pum i es va abonar a una tesi kafkiana d'El País que acusava el doctor Oriol Mitjà de ser promocionat per TV3 "hasta la saciedad" per fer-li massa entrevistes durant la pandèmia. Posteriorment, Iceta tuitejava acusant Mitjà de ser un perillós agent independentista:

Veurem què li diu Iceta a Sanchis a la cara sobre el biaix que creu que hi ha a la televisió catalana. Bé, veurem, però no tots, a jutjar pels primers comentaris que ja han anat arribant a l'anunci fet per TV3. Un munt de crítiques destrossant el socialista i castigant la tele per pensar en ell com a entrevistat una hora en prime time. De fet, hi ha qui preferiria "operar-se de fimosi amb un tallaungles rovellat":

Carrizosa va ensorrar TV3 a una audiència ridícula, un penós 4,5% de share i només 91 mil catalans de mitjana en horari de prime time. Veurem si Iceta encara fa menys...