Primer cap de setmana en semi-llibertat dels presos polítics i la meitat han passat per TV3. Cuixart, Romeva i Rull per Preguntes freqüents dissabte, i diumenge el plat fort: entrevista de Vicent Sanchis a Oriol Junqueras. Serà pel pes de l'exvicepresident, pel format o per Sanchis però qui va rebentar d'audiència va ser Junqueras.

ENTREVISTA A ORIOL JUNQUERAS: 506.000 espectadors 21,8% 

PREGUNTES FREQÜENTS: 301.000 espectadors 20,7%

JUNQUERAS SANCHIS TV3

Junqueras-Sanchis, TV3

El share de tots dos programes és molt alt, superior al 20% però el nombre d'espectadors de Junqueras és descomunal: supera el mig milió de catalans de mitjana i destrossa altres programes de diumenge com la final del reality de Telecinco La casa fuerte (16%) o els dos Telenotícies de TV3. Junqueras va ser el més vist de diumenge mentre FAQS va ser el quart programa de dissabte en nombre d'espectadors. El diumenge és el dia de major consum televisiu al prime time. TV3 va reservar aquest espai privilegiat de la graella a Oriol Junqueras en un format reservat a les entrevistes al president de la Generalitat o al cap de l'oposició.

vicent sanchis tv3

Vicent Sanchis mirant Oriol Junqueras, TV3

TV3 s'apunta un gran èxit per acabar la temporada abans d'un estiu eixut en programes en directe. #JunquerasTV3 va ser Trending Topic a tota Espanya, en aquest món de twitter on tot s'eixampla. Fílies i fòbies a la xarxa però el que de debò compta, els espectadors, van mirar l'entrevista en massa, com un Barça-Madrid.