Desastre a TV3. La tercera entrevista en 10 dies a un líder polític català en prime time, horari estel·lar de les 10 de la nit, a càrrec de Vicent Sanchis, es va saldar amb un estrepitós fracàs. Per TV3 i per l'entrevistat. Carlos Carrizosa, cap de l'oposició al Parlament de Catalunya va ensorrar l'audiència de TV3 com mai: un penós 4,5% de share i només 91 mil catalans de mitjana. Per entendre el fracàs només cal comparar les 3 entrevistes:

ENTREVISTA A ORIOL JUNQUERAS (19 de juliol): 506.000 espectadors 21,8%

ENTREVISTA A CARLES PUIGDEMONT (26 de juliol): 413.000 espectadors 20,3%

ENTREVISTA A CARLOS CARRIZOSA (28 de juliol): 91.000 espectadors 4,5%

oriol junqueras tv3

puigdemont tv3

carrizosa sanchis tv3

Junqueras, Puigdemont, Carrizosa i Sanchis, interès decreixent, TV3

Entrevista que el barceloní Carrizosa va fer íntegrament en castellà (excepte un mot al final: "Encantat"). Va repetir incansablement que ell era "abogado penalista" i va fer tantes referències a les dues anteriors entrevistes als líders independentistes que era impossible no comparar-les en interès. L'audiència de TV3 va fugir del seu canal per no veure un polític que no és ni el candidat electoral de Ciutadans. Lorena Roldán no va voler sotmetre's a l'entrevista del director de TV3 i va enviar qui tècnicament és cap de l'oposició.

carrizosa a tv3

Carrizosa fent cara de Carrizosa, TV3

audiencia

Audiències (font Kantar Media)

TV3 va quedar última de les grans cadenes a prime time. Carrizosa a aquella hora va fer menys audiència fins i tot que La 2 de TVE (Cine La heredera, 6,1%). El de Cs per sota també de Ninja Assassin (6,1%) la pel·li infecta de La Sexta. El desastre de TV3 és monumental, l'entrevista no apareix ni entre els 20 programes més vistos del dimarts, mentre Junqueras i Puigdemont van ser líders del dia. El boicot de l'ANC ha triomfat.

Va ser tal el drama que per primer cop en mesos, TV3 no va ser la cadena més vista del dia. Va quedar per sota de Telecinco en el total del dia (TV3 11,6% i Telecinco 12,1%). Potser era aquest l'objectiu de Cs. Sanchis va acabar agraint els espectadors la seva "paciència". Els poquets que la van tenir.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat