Al director de TV3 se li està girant feina davant les càmeres els darrers dies de juliol abans de marxar de vacances. Diumenge passat, entrevista a Oriol Junqueras. Diumenge vinent, entrevista a Carles Puigdemont. I dimarts vinent, una nova entrevista institucional, aquesta vegada, al cap de l'oposició, Carlos Carrizosa.

carrizosa arrimadas cañas

Carlos Carrizosa, Inés Arrimadas, Jordi Cañas (@carrizosa.carlos)

Durant una hora aproximadament, Vicent Sanchis conversarà amb el president del grup parlamentari de Ciutadans en directe des dels estudis de TV3. L'entrevista, que estava prevista per a la passada primavera, es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia. Mirant els antecedents d'aquesta mena d'entrevistes, s'observa que Carles Puigdemont té el rècord d'audiència d'una entrevista política a TV3 als últims anys: un 30,5% de share i 991 mil espectadors l'abril del 2018, ja a l'exili. Veurem quina és la resposta del públic aquest diumenge, però tot apunta a que serà una xifra considerable. L'entrevista a Junqueras va fer el passat diumenge un 21,8% i 506 mil espectadors. I a jutjar per les primeres reaccions dels espectadors catalans, no sembla que la de Carrizosa rebenti audímetres.

arrimadas i sanchis 2

Inés Arrimadas i Vicent Sanchis (TV3)

carrizosa ustrell

Carlos Carrizosa i Ricard Ustrell (TV3)

L'anterior líder taronja a Catalunya, Inés Arrimadas, ja se les ha tingut sovint amb Sanchis en entrevistes i debats, ensenyant-li papers i exigint-li que dimiteixi. Ja sabem del carinyo que li tenen a Cs a TV3. L'última vegada, però, que vam veure Carrizosa entrevistat a TV3 va ser a Planta Baixa, on es va fer unes rises amb Ricard Ustrell. La xarxa, però, no riu gens ni mica per l'entrevista de dimarts. Tot el contrari: avisen Televisió de Catalunya que aquell dia es vagin acomiadant de fer molta audiència:

Els que tinguin la paciència d'aguantar mirant l'entrevista, que es preparin per sentir moltes vegades les paraules "màquina de propaganda" o per veure com Carrizosa treu cartes de dimissió... És l'únic paperot que saben fer quan van a TV3.