La campanya d'odi que ha engegat el PSC contra l'epidemiòleg Oriol Mitjà segueix. El diari El País disparava, amb un article que acusava el doctor de ser promocionat per TV3 "hasta la saciedad" per fer-li quatre entrevistes en 2 mesos d'epidèmia. La diputada Eva Granados del PSC anava contra Mitjà amb un tuit diumenge. En ple escàndol per la notícia d'En Blau, Miquel Iceta s'apuntava al pim pam pum i dilluns també tuitejava acusant Mitjà de ser un perillós agent independentista assumint la teoria del diari de PRISA:

miquel iceta GTRES

GTRES

Mitjà és un metge que lluita per salvar vides. Això no està renyit amb contestar polítics que volen difamar-lo pel sol fet de dur un llaç groc a la solapa en recollir un premi. A la bata blanca no té cap llaç però a Iceta i Granados els pot la ràbia. Oriol Mitja els fulmina per mentiders en un tuit. I en castellà que és la llengua que fa servir la diputada Granados per difamar-lo:

oriol mitja la 6

oriol mitja la 1

oriol mitja t5

La Sexta / TVE / Telecinco

Oriol Mitjà recorda que surt a TV3 menys que a altres televisions. L'article d'El País té un biaix periodístic tenebrós i el PSC difama mentint. Mitjà ha sortit a totes les cadenes de TV, a programes ideològicament tan propers a Iceta com Al rojo vivo o La mañana de la 1. Fins i tot Ana Rosa Quintana ha hagut de reconèixer que es pot ser indepe i una eminència en Medicina i escoltar el criteri mèdic de Mitjà. El tuit de resposta al PSC del dr. té 10 mil likes, 4 mil retuits i 500 comentaris:

eva granados ACN

ACN

Quan els polítics de carrera difamen metges de carrera, la societat té clar en mans de qui prefereix estar. Que no competeixin contra savis. Seguiran fent el ridícul.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat