Vicent Sanchis haurà entrevistat en una setmana als dos polítics més carismàtics de Catalunya: Oriol Junqueras i Carles Puigdemont. Dues converses líders d'audiència i criticades a les xarxes. Deixant de banda opinions interessades i les crítiques a l'entrevistador, el resultat d'audiència és objectiu i indiscutible:

ENTREVISTA A ORIOL JUNQUERAS (19 de juliol): 506.000 espectadors 21,8%

ENTREVISTA A CARLES PUIGDEMONT (26 de juliol): 413.000 espectadors 20,3%

Puigdemont Sanchis entrevista TV3

Puigdemont i Sanchis a Bèlgica, TV3

Junqueras va fer un punt i mig més i uns 100 mil espectadors de mitjana per sobre. L'interès va ser molt alt en els dos casos però Puigdemont havia aparegut molt durant la setmana als mitjans per promocionar el seu llibre. Tots dos líders van arrasar a la competència i van ser el programa més vist de diumenge, la nit de més consum televisiu de la setmana. A mesura que avança el juliol hi ha menys catalans mirant la TV, com demostra el fet que amb un share similar el líder d'ERC va fer 100 mil espectadors més. L'últim diumenge de juliol hi ha menys gent mirant la TV que el diumenge anterior.

oriol junqueras tv3

Junqueras amb Sanchis diumenge passat, TV3

Mentre les xarxes comparen totes dues entrevistes, la suma de les dues és un èxit rotund d'audiència, de TV3, del seu director i de l'independentisme. Cap altre líder polític interessa més que aquests dos. I dimarts, mateix format d'entrevista de Sanchis amb Carlos Carrizosa, de Ciutadans. Ho té difícil.