Com han celebrat Sant Jordi les parelles famoses? Com les no famoses: amb roses i llibres. El periodista més seguit de Catalunya és Toni Cruanyes. Mig milió de catalans el miren cada dia al Telenotícies vespre. Generós amb la seva vida privada, l'hem vist fent molts papers de l'auca: de pare, de marit i de net. Ara obsequia als seus milers de fans un altre moment íntim: quins llibres s'han regalat per Sant Jordi amb el seu marit Eugeni Villalbí.  La parella del periodista de TV3 i pare del seu fill va ser un alt càrrec d'ERC a la Generalitat i ara un conegut militant independentista. Així no ha estat difícil trobar quin llibre regalar-se. El de contes infantils escrit per l'Oriol Junqueras des de la presó:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Així ha quedat la taula de casa... #santjordi2019 I ara, a llegir! #books #llibres #moments

A post shared by Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) on

contes des de la presó oriol junqueras xavier Mula

Sent tres a casa, trobem quatre llibres, una rosa i un drac de paper. Un best seller català que toca la fibra sensible tractant la mort de la parella Aprendre a parlar amb les plantes de Marta Orriols. Esta bruma insensata d'un autor gens indepe com Vila-Matas, que acaba de dir que el procés és un teatret entre CiU i PP per amagar la respectiva corrupció. Un segon llibre en castellà El retorno del mundo de Marco Polo, assaig polític mundial de Robert Kaplan. Quatre bons llibres que s'han regalat a can Cruanyes.

toni cruanyes TV3

TV3

Quan Toni Cruanyes va ser per pocs mesos director del diari Avui, després de plegar Xavier Bosch, el rotatiu no vivia el seu millor moment econòmic. Cruanyes va pagar aquell 23 d'abril de la seva butxaca una rosa per a tots i cadascun dels i les periodistes de la seva redacció. Un locutor que estima Sant Jordi i uns espectadors que estimen el locutor que entra a casa seva cada nit a les nou.