Toni Cruanyes és el periodista més seguit de Catalunya. Cada dia de l'any, sense excepcions, el seu Telenotícies vespre és el més vist del dia. Ronda els 600 mil espectadors catalans fidels a la seva forma d'explicar les notícies i al seu equip. Cruanyes s'apunta a la tendència dels presentadors de TV3 que es mostren propers a la ciutadania que els paga el sou. I si En Blau explicava la mala ratxa amb diverses malalties que han afectat els integrants dels Serveis Informatius de TV3, ara hi ha una passa de bones i íntimes notícies, com l'embaràs d'una presentadora del 3/24, Cristina Herranz. És molt important que visitem persones grans que viuen a residències i una foto val més que mil campanyes de la Conselleria de Benestar: Cruanyes visitant el seu avi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amb l’avi #moments #família #converses ❤️ #catalunya

A post shared by Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) on

Una foto plena de tendresa i d'amor en la mirada d'un net: converses, amor i Catalunya. Unes bones residències al país per atendre com cal la gent gran, també al Maresme, on viu la família de l'editor del TN vespre. Tots els comentaris que rep el presentador i editor són elogiosos:

  • ade_61 Aprofita els moments amb ell tot el que poguis! 
  • armonica68 Quina sort tenir-lo encara! #enyor
  • annalerma Que tendre i que maca, gaudeix lo!!!
  • monica5ksAiii l'avi Cruanyes... el recordo quan ens venia a veure a la vinya... 💚
  • merce508 Disfrutal mentres pots😘

cruanyes acn

ACN

Toni Cruanyes va conduir La Marató de TV3 per recaptar fons per determinades malalties. Ja va sent hora d'una Marató exclusiva per tenir millors residències per a la gent gran. Ser vell no és cap malaltia però cada visita, conversa, mirada i fotografia fa més bé que qualsevol donatiu. Felicitats, avi Cruanyes, per tenir un net així.