Els canvis a la graella de Rac1, amb l'adeu a La Segona Hora, l'arribada de Marc Giró de la mà d'El Terrat i els canvis al Fricandó Matiner de Rac105, té el mapa radiofònic una mica esvalotat. Són dies de comiats i benvingudes, algunes agres, d'altres ben dolces. Però ningú s'esperava el que ha passat de bon matí, quan Toni Clapés deixava tothom molt a prop d'un atac de cor col·lectiu en penjar aquest missatge al seu Twitter: El locutor del Versió Rac1 acomiadant-se de l'audiència i anunciant que anava a la cadena musical del grup Godó!

tuit Clapes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On ha estat el Sr. Marcel·lí tot aquest temps? Avui a les 16h... La resposta

A post shared by Versió RAC1 (@versiorac1) on

Més d'un s'ha quedat de pedra en llegir el comiat de Clapés, inesperat, emocional... i incomplet. El missatge anava dirigit a l'equip de La Segona Hora de Quim Morales, però és clar, faltava un detall important per entendre'l correctament: Una fotografia, o millor dit, el tuit amb el que l'espai deia adeu als seus oients

 Alguns usuaris no s'han pogut contenir l'ensurt, fins que el protagonista s'ha adonat de la confusió, i ha fet broma amb l'incident.

Clapés s'ha pres amb humor l'anècdota, que ha fet tremolar el panorama radiofònic català ni que sigui per unes hores. Una divertida forma de posar el punt final a la temporada del seu famós programa, que tanca per vacances. Ara bé, que ningú s'espanti: Tornarà al setembre. I a Rac1.