El planter de famosets de T5 té una bona nòmina de catalans. Albert Barranco 'el indepe', Albert Álvarez 'l'estafador redimit', Pol Badia 'el lluitador'... Però d'entre tots ells, el que més triomfa és el badaloní Suso Álvarez. Molts no ho entenen, però: Suso no és el més informat, ni el més llegit, ni el més preparat (tot i haver aprovat la selectivitat amb 27 anys... pels pèls). Per entendre l'èxit d'Álvarez, s'ha de destacar la seva dramàtica història familiar, algun embolic amb famoses però sobretot, el seu atractiu físic i atributs anatòmics que causen sensació. Ell ho sap, i ho explota a el 'Viva la Vida'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sé cómo la fruta: Bella por fuera , saludable por dentro 😛 Fotografo: @creenasez Instalaciones : @hotelloob

A post shared by Suso Álvarez Perera (@oficialsusogh16) on

Suso despullat hort @oficialsusogh16

Suso despullat hort @oficialsusogh16

suso alvarez t5

Suso Álvarez Viva la Vida T5

La darrera exhibició de Suso ha vingut de la mà d'un dels reporters més esbojarrats de la televisió, Torito. El menorquí torna a fer de les seves a Mediaset, explotant els cossos més desitjats de la cadena. És un especialista en la matèria, tot i que en aquesta ocasió no hagi necessitat de burxar gaire. Estava entregat. Ha passat 24 hores amb ell i la cosa ha anat pujadeta de to durant el 80 per cent de la gravació: despullat a la dutxa, en calçotets al llit  o marcant paquet al gimnàs. El cul del català ha compartit protagonisme amb la seva cara al 50%. Alguns no han notat la diferència i l'han posat verd.

Clica a la imatge per veure els vídeos:

Suso cul Torito calçotets T5

Suso cul Torito calçotets T5

Suso en pilotes Torito T5

Suso en pilotes Torito T5

Suso cul esprai T5

Suso cul esprai T5

Suso, que ha renunciat a estudiar periodisme a diferència del seu 'tete' Rafa Mora, va fent via en el món de la tele. No necessita de títols, ni d'exclusives, ni d'informacions. Amb ensenyar 'carrrrrne' li va bé.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat