La setmana de la Sel·lectivitat a Catalunya ha fet recordar que hi ha catalans famosos escolaritzats en català. Un d'ells és el televisiu Suso Álvarez. Als 27 anys el de Ripollet ha fet un cop de cap i amb deu anys de retard ha decidit entrar a la Universitat i per això ha fet les Proves d'accés per a Majors de 25 anys. Les havia suspès. Mala notícia per Telecinco que té col·laboradors pendents d'alfabetitzar. Però el noi té recursos i ha demanat revisió d'examen. I ja té l'aprovat segons revela a Telecinco. S'ha passat el confinament estudiant, i operant-se de cirurgia estètica.

suso alvarez t5

suso ole t5

Telecinco

A la revisió ha assolit un 5,13. No és per tirar coets però a Emma García sembla que li toca la grossa. "Enhorabuena compañero. Viva la vida. Esto ha sido un gol en la prórroga. Lo importante es que te has presentado a la prueba y suspendiste con 4,6 pero la revisión ha ido bien". No apte per quatre dècimes. Al final li pugen mig punt. "Llamé a mi madre: mama que he aprobado". Hi va haver un error en corregir. Pitjor nota, en anglès "Me he pegado una ostia en inglés" i Història 5 i escaix. Contra la tesi que els nens catalans no saben catsellà: nota més alta un 7,5 en castellà.

suso alvarez platja GTRES

suso lavarez GTRES

GTRES

Massa temps a la platja i massa poc entre llibres. Suso no farà periodisme. A Telecinco no li cal: "No haré periodismo en octubre, llevo muchos años en esto. Quiero hacer Psicología y me lo pasaré muy bien, que me divierta. Si es un sufrimiento va a ser muy duro". Psicologia per guanyar GH VIP. Ben vist.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat