Shakira ja no és a Barcelona. Tornarà, però només per acabar d'empaquetar totes les seves pertinències i traslladar-se a Miami. Els EUA són el seu futur immediat: el seu i el dels seus fills, Milan i Sasha. Les criatures són el gran botí que li ha arrabassat a Gerard Piqué; a ell i a tota la seva família. Els avis deixaran de veure els seus néts: un cop dur, però que porten temps assimilant. La cantant s'està esforçant a provocar la separació afectiva dels iaios i els nens de 10 i 8 anys com a venjança. Una comportament qüestionable, però sembla que a la colombiana se li permet i perdona tot. Todo vale si es tracta d'humiliar Piqué, mai no en té prou.

Nova York és la destinació de Shakira, on té un compromís professional proporcional a la seva fama mundial. Va com a convidada al xou de Jimmy Fallon, el programa més top a nivell internacional. Hi ha anat diverses vegades, però aquesta serà encara més especial: va a promocionar el 'Session#53' amb Bizarrap al mercat nord-americà. Molt estrany seria que no deixés un grapadet de bombes contra el seu ex, aprofundint en una ferida infinita. El viatge no l'ha fet pas sola, no: l'acompanya la seva família. Els nens també, tal i com hem vist a l'aeroport de Barcelona aquest matí. Desconeixem si aniran de convidats al plató de la NBC en aquesta ocasió, però que fossin presents mentre ridiculitzen el seu pare seria ja per fer-s'ho mirar. Tot ha de tenir un límit.

Shakira taxi Barcelona Chance
Shakira baixant d'un taxi a l'aeroport de Barcelona / Chance

 Shakira hi torna amb la bruixa malgrat fotre el camp als EUA

Límits que, pel que demostra Shakira constantment, no n'existeixen. És més, quan penses que la inflamació, l'odi i els atacs baixen d'intensitat, tot torna a començar amb forces renovades. Una bona mostra és el regalet que ha deixat a la mansió d'Esplugues, que no ha quedat deserta. Es veu que ha canviat d'opinió i ha tornat a col·locar la famosa bruixa lletja mirant directament als ulls de Montserrat Bernabéu i Joan Piqué, veïns, avis, exsogres i enemics. Diuen a Chance que és una de nova, però no és així. És la mateixa. La diferència són els efectes especials: el vent que bufa a la capital de Catalunya ha fet que la bruixa es descontroli i sembli encara més amenaçadora. No hi ha treva contra els Piqué, ni tan sols havent fotut el camp amb el tresor més preuat. 

Montserrat Beranbeu y Joan Piqué padres de Gerard Piqué GTRES
Montserrat Beranbeu i Joan Piqué, pares de Gerard Piqué GTRES

Fer tot el mal possible, la gran obsessió de la cantant en la seva guerra contra Gerard Piqué

No tinguin cap mena de dubte: si alguna cosa té al cap Shakira en aquesta etapa vital és trobar la manera de fer el màxim de mal possible. Aquest viatge, el preludi a la seva marxa definitiva, té missatges d'hostilitat a dojo. Per molt que somrigui a les càmeres que la retrataven baixant del taxi i caminant per la terminal amb la canalla, hi ha més de "dientes, dientes, que es lo que les jode" de la Pantoja que d'una alegria real i sense ambigüitats. Està gaudint del seu paper de heroïna venjativa, un personatge amb el que està guanyant milions d'euros tacats de ressentiment. 

Shakira Milan y Sasha aeropuerto Barcelona GTRES
Shakira, Milan i Sasha a l'aeroport de Barcelona / GTRES
Piqué escopeta Europa Press
Gerard Piqué / Europa Press

Hi ha qui té servei de seguretat i alarmes per protegir casa seva. Tots menys Shakira, que amb una figura lletja comprada al 'Party Fiesta' ja en té prou. Ningú té ganes d'entrar en una casa embruixada.