La ruptura entre dos amants és, per naturalesa, un fet conflictiu. Sempre hi ha qui se sent més dolgut i, per tant, amb ganes de revenja. I passa que en aquests supòsits no trenques només amb la parella, també et desempallegues del seu món, l'escups amb ràbia, l'esmicoles i si cal, invoques dimonis i éssers malèfics per desitjar-li coses gens boniques. Tot aquest seguit de sentiments els hem vist al comportament de Shakira durant els darrers temps. Ha anat a saco contra Gerard Piqué, amb la destral i fins i tot amb dos velas negras. Sí, com les de la Bruja Lola. 

Recordem aquest personatge televisiu tan peculiar per definir el que la colombiana va fer a la mansió d'Esplugues de Llobregat contra la seva veïna i exsogra Montserrat Bernabeu. La mare de Gerard Piqué, com també el pare Joan, van construir casa seva just davant de la que durant tant de temps ha estat la llar de la parella més estimada de Catalunya, de Colòmbia i de mig món. Eren els temps daurats del conte de fades, que ara s'ha tornat un serial de sang, fetge, cançons esmolades con punyals i fins i tot bruixes. Màgia negra. La que va col·locar Shakira al balcó mirant directament als ulls de Bernabeu. Ha passat una bona temporada allà plantada, fins que un temporal de vent va fer que la retiressin. Per una estona. Després va reaparèixer, amenaçadora.

Bruixa negra Shakira Piqué sogres   GTRES
La bruixa negra a casa de Shakira / GTRES

Què passa amb la bruixa de Shakira contra la sogra Montserrat? 

La cantant se la té jurada a la que nomenava "mi suegrita" amb afecte. La mateixa amb la que es desfogava quan tenia problemes domèstics i de parella, que fins i tot va lluitar per evitar que trenquessin. Una aliada que, això sí, va passar a traïdora en un tres i no res. Que Bernabeu i el seu marit acollissin Clara Chía amb els braços oberts va ferir-la molt, per això els castiga. I no només amb l'esmentada bruixa lletja enviant mal rollo a totes hores, també amb maniobres per allunyar els nets dels avis. Però clar, la figura esotèrica és més cridanera.

Clara Chía els sogres i Piqué, twitter
Clara Chía, els sogres i Piqué / Twitter
Bruja Shakira balcón Telecinco
La bruixa de Shakira / Telecinco

La casa de Shakira, a punt de convertir-se en una llar fantasma

I el que passa és que des de fa uns dies la bruixa ja no hi és. S'ha esvaït. Ha deixat d'acoquinar la veïna, la sogra, la iaiona. La deixa en pau. Per què? Clarament perquè estan passant coses a l'interior de la mansió: estan fent paquets i començant a buidar-la. Se'n va a Miami, si pot ser l'1 d'abril millor que el 2, i la bruixa se'n va amb ella. Ja deu dormir a una maleta, esperant temps millors. No sabem si Shakira la tornarà a col·locar a Florida mirant en direcció a Barcelona, una mica com el dit de Colom. Però Bernabeu, de moment, respira. L'horitzó sembla més serè i sense presències estranyes.

Shakira balcó boca oberta GTRES
Shakira al balcó d'Esplugues / GTRES

Un personatge del culebrot ha quedat fora de circulació. Com a les millors sèries. Qui vol pagar Netflix quan tens això de franc.