La marxa del jugador argentí del Barcelona, Leo Messi, ha deixat moltíssimes persones tocades. No només els seguidors de l'equip de la ciutat comtal, sinó també a tots aquells que durant anys han estat els seus amics i companys dins i fora dels terrenys de jocs. Una sensació de tristesa que aquests dies no pot evitar sentir Carles Puyol, el que fos capità del Barcelona.

Per aquesta raó, la seva parella, la model catalana Vanesa Lorenzo, a través de les xarxes li ha volgut enviar un tendre missatge per intentar pujar-li els ànims en aquests moments tan complicats. I és que molts eren els que pensaven que Messi, després de tantes negociacions, arribaria un acord amb el Barcelona i es quedaria a l'equip, al qual va arribar fa vint anys. Foto del jugador argentí plorant el diumenge 8 d'agost quan va comparèixer en roda de premsa per justificar el seu adeu.

Messi plorant comiat EFE

Messi, EFE

Dues fotografies i un missatge curt però ple de sentiment. Així és la publicació que Vanesa Lorenzo ha compartit a les seves xarxes socials, per animar Carles Puyol, i que ha agradat a molts dels seus seguidors. Prova d'això, els més de 18.000 'm'agrada' i 250 comentaris que acumula. La primera fotografia és una de fa anys en la qual Carles Puyol, Xavi Hernández i Messi apareixen en el camp de futbol, lluint l'equipament del Barça en un partit mentre es toquen les esquena per celebrar que acaben de marcar un gol. A la segona foto, actual, Messi en el centre posa juntament amb Carles Puyol i Xavi Hernández a la sala de trofeus del Camp Nou, amb totes les copes que l'equip català ha rebut al llarg de les temporades. Adjuntem les dues fotografies de les que estem parlant.

Captura de pantalla 2021 08 10 a les 10.45.12

Perfil d'Instagram de Vanesa Lorenzo

Perfil d'Instagram de Vanesa Lorenzo

Perfil d'Instagram de Vanesa Lorenzo

Una publicació que la model Vanesa Lorenzo acompanya d'un missatge molt bonic, que escriu en espanyol però també tradueix a l'anglès, per al seu públic més internacional. I és que la marxa de Messi del Barcelona és una notícia bomba que en qüestió de segons va donar la volta al món. No és per a menys. "No ploris perquè ja es va acabar... somriu perquè va succeir", afirma la maniquí de Barcelona. Una publicació en el seu compte d'Instagram que, tal com ella mateixa informa, ha copiat del diari Mundo Deportivo. El missatge és el següent:

vanesa lorenzo missatge messi

Perfil d'Instagram de Vanesa Lorenzo

"Quin trio de genis", "El comiat va ser molt trist, per plorar", "Els tres millors", "Excel·lent visió", "Són i seran llegenda per sempre", "Molt bé per les teves paraules" o "Hem tingut molta sort de poder gaudir de vosaltres". Aquests són alguns dels molts missatges que s'acumulen a l'última publicació de Vanesa Lorenzo. Missatges que se sumen a tots els cors vermells i blaus, colors del Barça, que la model també ha rebut.

Un preciós gest que s'afegeix a tots els que Messi i la seva dona Antonela han rebut al llarg d'aquests últims dies, després de comunicar la marxa de l'argentí de club. Gestos que no tenen res que veure amb el de Shakira, que ha optat per no acomiadar-se del matrimoni, ni tampoc desitjar-li sort en la seva nova aventura. Mal rotllo, mal rotllet.