La cantant catalana Rosalia Vila revoluciona les xarxes socials cada vegada que publica imatges seves fent qualsevol tipus de cosa. Sigui el que sigui. En les últimes hores ho ha tornat a fer amb un total de quatre fotos seves, ni una més ni una menys, que no han passat desapercebudes per a ningú. Prova d'això són tota la quantitat de 'm'agrada' i comentaris que s'acumulen a la publicació de la catalana de Sant Esteve Sesrovires. En total, més d'un milió de persones li han donat al cor vermell i més de 3.000 no han dubtat en enviar-li unes paraules.

Quatre fotografies en la que Rosalia lluu un agosarat conjunt negre però crida l'atenció per un petit gran detall que no ha passat desapercebut per a ningú. Una publicació a Instagram, on acumula gairebé 18 milions de seguidors, amb què la de Malamente aprofita per recordar que d'aquí a uns mesos llançarà al mercat el seu nou disc Motomami, després de publicar l'últim fa tres anys, en el 2018, que es diu aviat. Foto de la cantant agraïda enviant un petó.

Rosalia petó GTRES

Rosalia / GTRES

"Una motomamiiiiiiii". Aquest és el missatge que l'artista catalana escriu amb les seves últimes quatre fotos. Unes fotos tipus selfie que s'ha fet ella mateixa, mòbil en mà, davant d'un enorme mirall. Les tres primeres de cos sencer, presumint de corbes. L'última, un pla detall de la seva cara fent una espècie de ganyota i presumint de la seva última excentricitat: uns adhesius metal·litzats que s'ha posat a les dents.

Quatre fotos en les quals la parella de Rauw Alejandro, amb qui fa poc va estar passejant per la zona del Raval a Barcelona, llueix un curt vestit negre, el seu color favorit, ajustat per la part superior i ample per la zona del maluc. Abillament que remata amb unes altíssimes sabates de pell negres amb taló transparent, del dissenyador Rick Owens, que costen 1.405€, i un casc de moto en honor al seu nou treball musical, també color negre. Estem parlant d'aquestes fotos:

Una publicació que ha cridat l'atenció dels seus seguidors, especialment per un petit gran detall que no ha passat desapercebut per a ningú. I és que Rosalia, a tall d'excepció, no llueix les seves llargues i impossibles ungles que sempre fan molt parlar i acaparen les mirades de tots. La catalana, per a l'ocasió, ha optat per fotografiar-se al natural mostrant les seves ungles tal com són. I és que segons els experts, de tant en tant, cal deixar respirar les ungles per evitar problemes i infeccions. Rosalia sembla que se sap la lliçó. La prova.

rosalia ungles naturals 3

Instagram de Rosalia Vila

Encara que aquesta no és la primera vegada que presumeix de les seves ungles al natural. En les últimes setmanes ho ha fet en repetides ocasions. Per exemple, fa sis dies estava en un cèntric hotel de Barcelona i per berenar va prendre una fruita. Es va fer una foto de la seva mà i va sorprendre per mostrar les seves ungles el natural. Parlem d'això:

rosalia ungles naturals 2

Instagram de Rosalia Vila

A començaments de novembre va compartir diverses fotos seves menjant creps i també va cridar l'atenció de tots per lluir les seves ungles al natural. Foto:

rosalia ungles naturals 1

Instagram de Rosalia Vila

Doncs això, que Rosalia està guapa sempre. Amb ungles falses o sense.