Tres fotos. Ni una més ni una menys, són les que la cantant Rosalia Vila ha publicat a les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, durant la tarda del diumenge 7 de novembre. Una tarda que per a ella és matí ja que la de Sant Esteve Sesrovires es troba a Mèxic, lluny de Catalunya la seva terra natal que tant estima i troba a faltar. Una publicació a les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors, més de 17 milions de persones, el seu perfecte pla de diumenge que ha agradat a molts. Prova d'això, els comentaris que ha rebut: moltíssims i en la mateixa línia.

Una publicació que ha causat furor, igual com la que va compartir fa escassos dies per anunciar que després de tres anys sense llançar un disc al mercat per fi ha posat fil a l'agulla i al llarg del 2022 llançarà un. Un treball musical que es titularà Moto mami i que està generant moltíssim interès entre els seus seguidors. No se sap quines cançons estaran incloses al disc, ni tampoc quin serà el seu estil. L'única pista que hi ha de moment és el vídeo que Rosalia va compartir en el seu compte d'Instagram per promocionar el seu nou treball. Vídeo que acumula més de 6 milions de visualitzacions. Parlem d'això:

Lluint una samarreta de cotó de coll rodó i de tirants, uns folgats texans i una gorra de llana amb unes orelles enganxades perquè no se li escapin les idees volant, més ara que està treballant en el que serà el seu pròxim disc. Aquest ha estat l'abillament triat per Rosalia, fidel al seu estil, còmode i informal, per gaudir d'un desitjable pla de diumenge al matí. Un pla de què ella ha presumit a les seves xarxes socials, fent enveja a molts dels seus seguidors. Rosalia en un parc de Mèxic, comportant-se com una més, sense intentar passar desapercebuda i amb la cara totalment al descobert. Genial ella i la seva forma de comportar-se. Una artista propera i amb els peus a terra.

"Diumenge de pancakes" escriu la de Malamente a les seves xarxes socials juntament amb les tres imatges. En la primera Rosalia aguanta amb les seves mans un plat de porcellana blanc ple de pancakes mentre mira a l'horitzó i posa morrets. En la segona imatge el plat amb menjar està a sobre de la taula, les seves mans al costat del plat i mira a la càmera amb la seva mirada més dolça. A la tercera estampa Rosalia ensenya com li agrada a ella menjar-se els pancakes, mostrant la barreja que s'ha fet amb una salsa fosca i densa que sembla xarop, sucre glass i fruites com maduixes trossejades o nabius. De tant en tant cal donar-se capricis, no importen les calories. Parlem d'això:

rosalia diumenge 1

Instagram de Rosalia

rosalia diumenge 2

Instagram de Rosalia

rosalia diumenge 3

Instagram de Rosalia

"Deliciós", "Que bo", "Moto mami", "Guapa", "Diumenge d'encert", "Boníssim" o "T'estimo" són alguns dels molts missatges que els seus seguidors l'hi han fet arribar en les últimes hores, tot just veure les seves fotos al parc menjant pancakes. En total més de 2.400 comentaris i pujant. Una publicació amb què la catalana deixa clar que a més de la música i la moda, la seva altra gran debilitat són els dolços. I és que sovint presumeix de pastissos i delícies diverses en el seu compte d'Instagram, obrint la gana més llaminera a tots aquells que la segueixen. L'última vegada que ho va fer, per exemple, va ser en motiu del seu aniversari, el passat 25 de setembre, quan va mostrar els enormes i cridaners pastissos que tant ella com els seus amics van devorar. Fotos:

rosalia pastissos 1

Instagram de Rosalia

rosalia pastissos 2

Instagram de Rosalia

Ja ho diuen: a ningú no li amarga un dolç. I Rosalía Vila amargada, precisament, no està. Devora els dolços i també al seu nòvio, Rauw Alejandro.