Fort atac el que la cantant catalana Rosalía Vila, en les ultimes hores, ha rebut de part d'una artista andalusa de Jerez de la Frontera. Unes paraules que la d'Andalusia ha dedicat a la de Malamente en motiu de la recent entrevista que ha concedit per a El País, promocionant el llibre de memòries que ha llançat al mercat. La cantant que ha atacat Rosalía no és cap altra que Mala Rodríguez. Ho desgranem tot, a continuació.

rosalia vermell

Perfil d'Instagram de Rosalía Vila

"No creu que aquest és un bon moment perquè expliqui què li passa amb Rosalía?". Aquesta és la pregunta que el periodista Xavi Sancho planteja a la cantant, interessant-se per la relació que manté amb la de Sant Esteve Sesrovires. Mala no es mossega la llengua i sense dubtar diu: "Si no m'entusiasma, sóc una hater?". Unes paraules amb les que deixa clar que Rosalía no és sant de la seva devoció. Al contrari. Però l'andalusa va més enllà i deixa anar: "És com Paulina Rubio al seu dia, una artista de pop. No crec que m'hagin de comparar amb ella. Vale, ha agafat d'allà i d'aquí. Però ho ha agafat ella, no jo, toca't els ous". I per si tot això no fos suficient l'experta en música rap deixa anar la bomba afirmant: "Li agafaré fàstic a la noia". Posem cara a Mala Rodríguez:

Perfil d'Instagram de Mala Rodríguez

Perfil d'Instagram de Mala Rodríguez

Perfil d'Instagram de Mala Rodríguez

Perfil d'Instagram de Mala Rodríguez

Perfil d'Instagram de Mala Rodríguez

Perfil d'Instagram de Mala Rodríguez

"Ha de ser molt trist això d'haver d'esmentar a un altre artista per continuar sent rellevant", "Ets molt dolenta i superba", "Ets un disc i de la resta no s'acorda ni Déu", "No està la cosa per caminar dient això d'altres dones", "L'envejosa més gran de Rosalía és la Mala Rodríguez" o "Em pixo amb els èxits de Mala Rodríguez" són alguns dels molts comentaris que els usuaris a Twitter han dedicat a la cantant andalusa. Es retractarà Mala Rodríguez de les seves paraules i demanarà perdó? Haurà llegit Rosalía l'entrevista? De ser així, què haurà pensat? Quantes preguntes.