La relació entre Rosalia i el cantant Rauw Alejandro avança vent en popa. Després de passar uns dies a l'illa de Mallorca, en motiu de la festa organitzada per l'emissora Los 40 Principales, la cantant nascuda al poble de Sant Esteve Sesrovires i la seva parella de Puerto Rico han posat rumb cap a la capital catalana i es troben passant uns dies a Barcelona. Un viatge amb què Rosalía Vila podria aprofitar per presentar el seu nou nòvio tant a la seva família i amics més propers, en cas que encara no ho hagi fet.

Mentre l'esmentat moment no arriba, la parella de cantants no perd el temps i aprofita per recórrer els carrers de la capital catalana. Una ciutat per la qual Rosalia sent adoració, i també la seva parella Rauw Alejandro. Prova d'això, les últimes fotos que el cantant ha compartit en el seu compte d'Instagram, on acumula més d'onze milions de seguidors, en les quals apareix intentant passar desapercebut en un dels barris més cèntrics i emblemàtics de la ciutat comtal. Mostrem les fotos de Rauw Alejandro a Barcelona, a continuació. Abans una imatge dels dos junts i enamorats a Mallorca:

rosalia rauw alejandro mallorca

Instagram de Rauw Alejandro

"Ja tinc la data de "Track 4"". Aquest és el misteriós missatge, perquè els seus seguidors comencin a especular amb el títol triat per a una de les seves pròximes cançons, que Rauw Alejandro adjunta a Instagram amb la seva última publicació. Publicació en la qual comparteix un total de quatre fotografies, ni una més ni una menys, en les que intenta passar desapercebut mentre passeja per un dels barris més populars de Barcelona. Parlem d'El Raval, ubicat en ple centre de la ciutat. Barri molt freqüentat, tant pels locals com pels turistes, en el qual es troba, entre altres coses, el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), el mercat de La Boqueria o el Gran Teatre del Liceu.

Les fotografies de Rauw Alejandro al barri d'El Raval, segons hem pogut saber, s'han fet en el Carrer de la Lluna, a molt pocs metres de la Plaça de les Caramelles. Unes imatges que han desencadenat la bogeria a les xarxes en les quals el nòvio de Rosalia llueix unes esportives blanques, uns pantalons negres, un jersei negre, una jaqueta negra, una gorra per tapar-se el cap també negra, una màscara negra i un paraigua, pel que pugui passar, també amb estampat negre. Queda clar, el negre és un dels colors favorits de Rauw Alejandro. Les fotos de les que estem parlant són les següents:

"Barcelona", "Per fi", "Guapo", "T'estimo" o "Això és el Raval de Barcelona" són alguns dels missatges, més de 5.300, que els seus seguidors l'hi han fet arribar. Quatre fotografies de Rauw Alejandro pels carrers de Barcelona que acumulen més de 995.000 'm'agrada' i pujant. Una autèntica bogeria. Tot i que aquesta no és la primera vegada que el cantant visita la capital catalana. Fa poc més d'un mes, a mitjans d'octubre, l'artista va dur a terme una gira de concerts per Espanya. Entre les ciutats que va visitar es va apropar fins a Barcelona on va oferir un espectacle en el Palau Sant Jordi.

Un concert al que van assistir moltíssimes persones, entre elles, Rosalia Vila que no es va perdre l'actuació del seu xicot des de les grades. Un concert que va comptar amb una sorpresa que ningú esperava. I és que Rauw Alejandro, sense previ avís, es va arrencar a parlar català. Ho va fer per enviar un missatge a Rosalia. "Barcelona és la millor ciutat del món i té la noia més guapa del món, també." Unes paraules que van desfermar una autèntica bogeria, omplint el Palau Sant Jordi de crits i aplaudiments. Quina serà la pròxima foto de Rauw Alejandro a Barcelona?