El gallec Roi Méndez va ser un dels concursants més estimats del mític 'Operación Triunfo' de 2017. I mira que és difícil, en una edició absolutament històrica i de la que van sortir gent com Aitana Ocaña​, Alfred Garcia, Amaia Romero, Luis Cepeda o Ana Guerra. Simpàtic, trapella, bon company i molt artista, era el gran animador de l'Acadèmia i de les gales del talent de Gestmusic. Han passat gairebé 4 anys i, tot i que aquell fenomen ha quedat en el passat, encara desperta l'afecte del públic i dels companys d'OT'. Per exemple, el del seu presentador, Roberto Leal, actualment rebentant audímetres amb 'Pasapalabra'. L'andalús l'ha convidat a participar al concurs de les paraules i a partir d'aquesta nit el tindrem a la petita pantalla, intentant fer un bon paper per ajudar els concursants a aconseguir el desitjat superpot de més d'un milió i mig d'euros.

Roi Méndez y Alfred Garcia @roimendez

Roi Méndez i Alfred Garcia d'Operación Triunfo / @roimendez

La participació de Méndez té sorpresa. Si més no, per a tots els seguidors del programa que l'havien perduda la pista. El de Santiago de Compostela ha canviat força: ja no només es dedica a la música (fa poc va llançar un nou senzill titulat "La misma direcció" juntament amb el seu amic Cepeda) i ara fa els seus 'pinitos' en el món de la interpretació, a sèries com 'Luimelia' o 'Ni puta idea de música', que encara està en procés de producció. També ha patit una transformació important en el seu aspecte físic, amb una cabellera que el fa irreconeixible per als nostàlgics d'OT'. Ell mateix ha compartit un fragment de la seva incursió a Antena 3, i la primera impressió és quedar-se bocabadat: no sembla ell. Jutgin i comparin el vell i el nou Roi Méndez. 

ROI MÉNDEZ A 'OT' 2017:

Roi Méndez y Roberto Leal @roimendez

Roi Méndez i Roberto Leal / @roimendez

Roi Méndez, Aitana y Amaia OT 2017 RTVE

Roi Méndez, Aitana i Amaia a 'OT 2017' / RTVE.es

ROI MÉNDEZ A 'PASAPALABRA' 2021:

Roi Méndez Pasapalabra 2021 Antena 3

Roi Méndez a 'Pasapalabra' 2021 / Antena 3

Diu la cançó que "veinte años no es nada". Doncs amb només quatre alguns canvien força. Sempre a millor, és clar...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat