Un dels molts formats exportables de les televisions nordamericanes el podem veure i gaudir des de fa un temps al canal Comedy Central. Es tracta dels Roast Battles, unes batalles o duels dialèctics entre dos còmics o dues celebritats de l'àmbit que sigui, on dissimulades sota un abric d'humor o de comèdia, es van dient veritats l'un a l'altre en un plantejament similar a aquelles baralles de galls entre rapers on un intenta superar l'altra en brillantor i rapidesa mental.  Aquí no cal que l'atac verbal tingui rima, però sí que s'agraeix que els dos oponents intentin ser com més sagnants millor, en forma de minimonòlegs. Recordadíssim és el cara a cara que van tenir fa uns mesos Berto Romero i David Broncano, amb un inici demolidor del presentador de La Resistencia, recordant-li a què li fa pudor l'alè de Romero: "Te huele la boca a lo mismo que le huele el coño a Silvia Abril... a la polla de Buenafuente".

Comedy Central

També es va parlar de membres al Roast Battle d'aquest cap de setmana entre dos triunfitos que tot i ser dels més emblemàtics de les seves edicions, van quedar lluny dels primers llocs. El gallec Roi, de l'OT de fa dos anys i el català Miki Núñez, de la darrera edició d'Operación Triunfo.

roi miki2

Comedy Central

El primer aprofita per fer sang del llastimós pas de Miki per Eurovisió: "El único país que te dio puntos fue Rusia, y te dio un puto punto. A mí me operaron de fimosis y me dieron seis... Mi polla tiene más puntos que tú!!". El festival europeu de música i freakisme va ser una font inesgotable per Roi a l'hora de clavar-li una galeta rera altra a Miki: "¿De qué cojones habla 'La venda'? Nadie lo sabe, ni tú", "Cuando te presentaste a Eurovisión, o te obligaron, en la comunidad tuitera corrió el rumor de que eras independentista... Cuando pasó todo esto queda claro: odias a España! Le tienes rencor! ¿Qué te ha hecho para hacer esa actuación tan lamentable?".

Excel·lents tots dos en prestar-se a fer mofa de manera tan sana.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat