Cepeda i Vox, enfrontats a les xarxes socials. Fa poc més de 24 hores, el cantant gallec esdevenia trending topic a Espanya gràcies a un text on carregava amb força contra la ultradreta que representa el partit de Santiago Abascal, que està aprofitant la crisi del coronavirus en la seva campanya per a sumar nous adeptes. Indignació de l’artista, que hores més tard insistia amb un tuit contra el líder de la formació d’extrema dreta. Aquesta vegada per a defensar la renda mínima vital enfront de la xenofòbia del dirigent ultra: “Deja de puto enganyar al pueblo español con tu racismo encubierto”, li etzibava. Piulada de Cepeda i bronca que encara avui continua.

Cepeda GTRES

santiago abascal gtres

GTRES

“Solo los pijoprogres como tú piensan que los españoles podemos pagar una renta mínima a todos los africanos que vienen a España”, Vox respon amb el discurs antiimmigració que els caracteritza i el cantant esclata. “La inmigración genera más ingreso que gasto público panda de xenófobos (...) Vuestro pensamiento fascista me da un miedo que me transporta casi a 1944. Iros a cagar”. I assenyala amb el dit Abascal, que acusa d’altres de viure de rendes mentre ell no ha parat de cobrar sous públics des del 1999, quan tenia només 23 anys.

Carregada antifeixista de Cepeda i estirabot des de les files de Vox. En qüestió d'hores, la discussió ha generat més de 22mil reaccions a Twitter. I la xifra no para de créixer.