Es tractava d'un dels rumors més comentats: Malú i Rivera estaven embarassats. I finalment, els mateixos protagonistes ho han confirmat públicament, fent servir les seves xarxes socials per anunciar-ho. Ho estan Els seus 1.3 milions de seguidors d'Instagram i la resta de la xarxa han conegut la notícia alhora: "Ahora sí... Me emociona muchísimo poder compartir con vosotros este maravilloso regalo que nos ha hecho la vida: ¡Vamos a ser papás!"Nos gustaría vivir este deseado embarazo con la mayor tranquilidad para poderlo disfrutar como merece. Una vez más, gana el amor." Un xumet completava la publicació, que confirma el baby boom a Ciudadanos, o almenys a les seves runes, després de l'anunci d'embaràs d'Inés Arrimadas.

 

Han passat 37 dies des que la cúpula del partit, aleshores aliena a la patacada electoral que li esperava el 10-N, vivia una de les seves notícies més alegres i celebrades pels amics, familiars, afiliats i simpatitzants. La número dos d'Albert Rivera esperava una criatura juntament amb l'exdiputat de Convergència Xavier Cima. Bé, la forma d'anunciar-ho va ser particular, amb Ana Rosa Quintana estripant amb la seva cortesia habitual el dret de comunicar-ho als interessats, quan ho consideressin convenient. Telecinco s'ha posat les botes amb el culebrot Malbert. Potser això ha influït en la forma de comunicar la mateixa situació d'Albert Rivera, que 37 dies després, sí, ha passat de presidenciable a ciutadà vulgaris i pare per segona vegada, la primera amb la cantant, que també s'estrena. El matís per a l'exlíder de Cs és, precisament, això, ser EX. Amb majúscules. Ha abandonat per K.O el projecte de la seva vida política per enfilar el de la seva vida com a civil, advertint que tindria molt de temps lliure. Ara sembla que no serà tant, exercint de pare a l'atur (encara, "todo se andará")

ana rosa arrimadas

Ana Rosa Arrimadas Telecinco

rivera malu 2 ana rosa

Malú Rivera Telecinco

Xumet Rivera Malú @albertriveradiaz

Xumet embaràs Rivera Malú @albertriveradiaz

Albert Rivera Malú bar carretera quiere bolsa Telecinco

Albert Rivera Malú Telecinco

Dit això, podem ressaltar una curiosa particularitat de les cendres de la cúspide del partit taronja. Amb els seus projectes familiars, quan s'hi posen, s'hi posen. Potser tornem a veure Malú esmorzant a algun programa de televisió, per cert. Ara sabrem que ho fa per dos, i amb raó.