Telecinco té una fixació amb Malú. Des que va ser coach de La voz a la cadena de Mediaset sembla que va deixar mala maror. Els programes de la casa filtren que la seva relació amb Albert Rivera és un muntatge  o vídeos de la parella a un bar de carretera amb la cantant embolicant restes de menjar i mastegant amb la boca oberta.

MALU BALLA

Malú al sofà de casa seva, en venda / Telecinco

 

Tan barroera que ara Socialité ha investigat les fotos de casa seva, la que té a Madrid i ven per 885 mil euros. Les imatges demostren que Malú és tot glamour excepte a casa seva, on és deixada i bruteja.

El vídeo del programa és un horror: una torre als afores de Madrid on l'única gràcia és que allà potser hi va fer un quiqui Albert Rivera. El jardí ple de fulles mortes, la piscina buida i amb una lona, cables escampats per terra i el pitjor: el lavabo. Dos detalls especialment repugnants i inexplicables si es vol vendre l'immoble: Malú va deixar la gillette femenina penjada de la paret fora de la dutxa, per depilar-se les cames, els engonals o el bigoti i un espray al costat de la tassa del water per, quan va de ventre, tapar la pudor de pet. Repulsiva.

albert rivera malu europa press

EP

-"Mal estado del jardín, todo lleno de hojas. Qué lástima esas hamacas de madera a la intemperie"

jardi

Telecinco

-"Malú quita el toldo del rincón pero se olvida de quitar los sillones de jardín"

jardi sillon

-"La piscina hace la foto en un dia triste y gris. Está tapada y vacía. El salón lleno de cables y agujeros en la pared"

piscina

cables

Telecinco

-"El baño... ¡sorpresa!, se ha dejado su cuchilla de depilar. Si la estabas buscando, Malú ya sabes dónde está"

malu wc

wc malu 2 t5

Telecinco

Pitjor és la segona foto on encara s'aprecia el dispositiu per perfumar l'olor de caca tot i tenir una finestra per ventilar. Serà que Albert Rivera, quan defeca, fa molta pudor. Cal ventilar Ciutadans? Telecinco humilia Malú.