Telecinco té una fixació amb Malú. Des que va ser coach de La voz a la cadena de Mediaset sembla que va deixar mala maror. Els programes de la casa filtren que la seva relació amb Albert Rivera és un muntatge  o vídeos de la parella a un bar de carretera amb la cantant embolicant restes de menjar i mastegant amb la boca oberta.

MALU BALLA

Malú al sofà de casa seva, en venda / Telecinco

 

Tan barroera que ara Socialité ha investigat les fotos de casa seva, la que té a Madrid i ven per 885 mil euros. Les imatges demostren que Malú és tot glamour excepte a casa seva, on és deixada i bruteja.

El vídeo del programa és un horror: una torre als afores de Madrid on l'única gràcia és que allà potser hi va fer un quiqui Albert Rivera. El jardí ple de fulles mortes, la piscina buida i amb una lona, cables escampats per terra i el pitjor: el lavabo. Dos detalls especialment repugnants i inexplicables si es vol vendre l'immoble: Malú va deixar la gillette femenina penjada de la paret fora de la dutxa, per depilar-se les cames, els engonals o el bigoti i un espray al costat de la tassa del water per, quan va de ventre, tapar la pudor de pet. Repulsiva.

albert rivera malu europa press

EP

-"Mal estado del jardín, todo lleno de hojas. Qué lástima esas hamacas de madera a la intemperie"

jardi

Telecinco

-"Malú quita el toldo del rincón pero se olvida de quitar los sillones de jardín"

jardi sillon

-"La piscina hace la foto en un dia triste y gris. Está tapada y vacía. El salón lleno de cables y agujeros en la pared"

piscina

cables

Telecinco

-"El baño... ¡sorpresa!, se ha dejado su cuchilla de depilar. Si la estabas buscando, Malú ya sabes dónde está"

malu wc

wc malu 2 t5

Telecinco

Pitjor és la segona foto on encara s'aprecia el dispositiu per perfumar l'olor de caca tot i tenir una finestra per ventilar. Serà que Albert Rivera, quan defeca, fa molta pudor. Cal ventilar Ciutadans? Telecinco humilia Malú.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat