Malú, Beatriz Tajuelo i Mariona Saperas, les tres dones d'Albert Rivera. El líder taronja no desmenteix tenir una relació sentimental amb la cantant afí al PSOE i el diari El Mundo ha dedicat un perfil a la que va ser parella de fet (mai no es van arribar a casar) i mare de l'única filla de Rivera. La catalana Mariona Saperas viu a Granollers i fa de psicòloga experta en addiccions. Té un Màster en Drogodependències. El seu twitter es manté inactiu des de 2013, però una fotografia somrient presideix el compte amb un lema escrit en català:  Viu feliç i deixa viure.

mariona saperas twitter

@Marionasaperas

Saperas porta Daniela, la filla que va tenir amb Albert Rivera, a una escola del Vallés que el diari defineix així: "La pequeña estudia en un colegio concertado de Granollers, un centro conocido por su educación catalanista, algo que también le genera críticas al líder de la formación naranja". El Mundo destaca que la família de l'ex de Rivera és independentista.

albert rivera primera donamariona saperas efe

EFE

Investiga El Mundo: "No hay más que ojear las redes para encontrarse con las manifestaciones independentistas de varios miembros de la familia de la psicóloga". Per rematar, el diari sembla escandalitzar-se amb una dada: "Su tía Lourdes Saperas Vergara apareció en la lista de ERC para la localidad barcelonesa de Canovelles".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasan los años.... y crece ella y mi pasión por ella ♥️.

A post shared by Albert Rivera Díaz (@albertriveradiaz) on

El diari explica que l'ex d'Albert Rivera també ha refet la seva vida sentimental amb un home. Mentrestant, a Sálvame sostenen que la relació de Rivera i Malú és un muntatge que oculta que un dels dos, Malú o Rivera, té una altra relació que preferiria mantenir oculta a la premsa. Malbert és una cortina de fum, segons Telecinco. Un escàndol per a l'Espanya de dretes que podria sortir a la llum en campanya electoral. Mariona Saperas calla, i la segona dona de Rivera, Bea Tajuelo, representant del cantant LGTBI Miguel Poveda, també.