Aquest 15 de setembre és l'aniversari de la Reina Letícia. El pastís de l'expresentadora de televisió té 48 espelmes, tants com anys consten al seu DNI. Si fos per la seva cara, ningú diria que és a punt d'arribar al mig segle. T'has de fixar, més aviat, en els seus cabells blancs o les mans deteriorades, allà on no arriba el bòtox. Si cada dia és festa per a Letícia, imagineu-vos el d'avui. Ara bé, que Ortiz no es cregui la reina absoluta en aquesta data, perquè comparteix dia, any i edat amb una altra reina televisiva: Yola Berrocal.

leticia primer pla mascareta GTRES

Letícia primer pla mascareta GTRES

Yola Berrocal  GTRES

Yola Berrocal GTRES

Berrocal és un dels personatges més delirants de la televisió, amb una carrera plena de 'hits' del frikisme universal. Excessiva en gairebé tot: pitrera, retocs, xous inversemblants, muntatges i fins i tot en antiindependetisme. No és una eminència intel·lectual, però la de Ciudad Real és un personatge molt murri, que ha sabut mantenir-se de forma titànica al món de la televisió. Des d'aquell 'Hotel Glam' en el que va masturbar Dinio, passant per la seva etapa com a cantant insofrible, participacions a 'Supervivientes' o 'La Casa Fuerte', i relacions estrambòtiques (i falses), com ara el magreig amb Joaquín Prat en un parc. Si la Yola no ho ha fet, és que encara no s'ha inventat.

telecinco hotel glam

Hotel Glam T5

Yola Berrocal dents Telecinco

Yola Berrocal dents Telecinco

yola peto joaquin

Yola Berrocal magreig Joaquín Prat GTRES

Yola Berrocal Supervivientes @yolaberrocal

Yola Berrocal Supervivientes @yolaberrocal

YOLA BERROCAL GOSSOS @yolaberrocal

Yola Berrocal gossos @yolaberrocal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Yolista ¿En qué animal te ves reflejad@ y por qué? . . . . . #yolaberrocal #enformaconyola #fitnessplaya #marbella

Una publicación compartida de Yola Berrocal (@yolaberrocal) el

Berrocal i Letícia tenen alguna cosa en comú. Això sí, una segueix buscant el príncep blau, l'altra va caçar un de sang blava (a la segona). 1 a 0 per a Ortiz