En la foto que il·lustra aquesta peça es pot veure Yola Berrocal com si estigués a punt de treure els pètals a una margarida. Potser mentre ho feia anava pensant allò de m'estima..., no m'estima..., m'estima..., no m'estima... I és que un affaire del passat encara ressona en la ment i el cos de la concursant de La casa fuerte

yola

@yolaberrocal

Berrocal ha revelat un fet del passat, del que en el seu dia ja es va parlar, però l'ha vestit amb un tel de misteri: "Hay un presentador que me gusta mucho. No voy a decir el nombre. Su nombre empieza por Jota. JP. Es una persona súper divertida, aventurera, que le gusta todo tipo de conversación. Si nos hubiésemos conocido en otro momento hubiera pasado algo muy bonito".

yola peto joaquin

Agències

Un record dolç que encara conserva després de dotze anys. Perquè l'home al qual es refereix, que el seu nom comença per J és Joaquín Prat. El presentador d'El programa de Ana Rosa i Yola Berrocal van protagonitzar algunes imatges deixant aflorar la seva passió damunt la gespa d'un parc de Madrid.

joaquin prat

Telecinco

 I ell mateix ha agafat el toro per les banyes davant possibles especulacions o tripijocs que vulgui fer servir la concursant per fer-se l'estupenda: "Ese hombre soy yo. Lo más apropiado es que sea la propia Yola Berrocal quien cuente su historia. Lo único que le pido a Yola es que cuente la verdad, solo la verdad. Nos sentamos y contamos la verdad". I quina és la veritat? Que van tenir un rollito de verano que no va anar a més. Però que Berrocal va voler treure profit trucant a un fotògraf: "Yo no vivo de este business, yo no he vendido una exclusiva en mi vida, no es mi negociado". Veurem si es retroben en un plató.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat