Polònia ha tornat a ser líder, fins i tot amb un programa ja vist, ple de gags refregits. Programa més vist del dia després que Vicent Sanchis oficialitzés que Polònia no torna al setembre mentre la Generalitat no faci una aportació extra multimilionària a TV3. Aquest dijous 417 mil catalans, un espectacular 19,1% d'audiència, van tornar a veure Miquel Iceta disfressat de Lloll Bertran imitant l'hostessa Vanessa. No tothom pot creure que el programa finalment s'acabi.

iceta vanessa tv3

TV3

Toni Soler va encendre l'alarma: "Li dedico l'Està passant als companys de Polònia. Passi el que passi sou els millors". Alguns pensen que al final la Generalitat, tot i l'estat ruïnós de les finances, injectarà més diners a TV3. Ho escriu Ferran Monegal a El Periódico: "No se preocupen los fans de Polònia. Volverá. El toque de susto de Sanchis ya ha hecho efecto. La clase política está en un grito. No podrían soportar que no les hicieran la parodia. Se pirran por Polònia. Para ellos la tragedia es el silencio. El vacío. La risa es una bendición. Aunque te dibujen como un zoquete o un inútil".

14

monegal polonia tv3

TV3

Monegal sap de què parla. L'únic crític de TV que té la seva imitació a Polònia és ell. El crític sap què se sent apareixent al programa i té una opinió molt segura de per què tornarà Polònia al setembre: l'ego dels polítics. En aquest cas dels que governen, que són els que poden decidir injectar més diners: Torra i Aragonès. Prefereixen sortir com a ximples que no sortir. Molts espectadors i productors de TV opinen com Monegal, que tot és un globus sonda i que Polònia acabarà tornant.

tarda oberta

TV3

Quan un programa es tanca "temporalment" mai se sap què pot passar. Que els ho preguntin a Vador Lladó, Ruth Jiménez i Jaume Roures, presentadors i productor de Tarda oberta. Es va cancel·lar el programa de tardes de TV3 per problemes econòmics, Vicent Sanchis va dir que si hi havia recuperació econòmica podia tornar i mai més ha tornat. Ruth Jiménez ara regenta un restaurant japonès. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat