Fa fred. I s'han d'escalfar les cases. A finals de gener moltes llars tindran un gran ensurt: la factura de la llum semblarà la del lloguer. Amb aquesta penosa realitat, la vergonya la passen els polítics que han canviat el govern per una cadira al Consell d'Administració d'Empreses Energètiques. Allà miren per la butxaca, però no la dels consumidors. La seva. Un escàndol transversal que afecta els dos grans partits espanyols: PSOE i PP. En això cap diferència. Pilar Rahola cita els casos més sagnants, de Felipe González a Jose Montilla.

jose montilla ACN

Jose Montilla, conseller d'Enagás, ACN

Lamentable paper d'un expresident de la Generalitat que prefereix cobrar d'una Energètica. Rahola ha dit prou i gosa explicar els vincles entre Enagás, Antonio Llardén, Caixa Catalunya i Montilla president de la Diputació de Barcelona. Vídeo:

Youtube

Rahola els passa factura, i en castellà, que l'entenguin. Porta giratòria a una energètica: "Expresidentes, exministros, exdiputados con sueldos que quitan el hipo: Felipe González, Beatriz Corredor, Jordi Sevilla, José María Aznar, Elena Salgado, Luis de Guindos, Manuel Pizarro, Pío Cabanillas, Ana Palacio, Isabel Tocino, Pepiño Blanco... y el escándalo de todos los escándalos: Pepe Montilla". A final de mes quan arribi la factura de la calefacció, el poble hi pensarà. I votarà. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat