Les dues jornades electorals, 24-G al Barça i 14-F a la Generalitat, estan posant nerviosos alguns. El precandidat culer Víctor Font es veia guanyador fins que va aparèixer el favorit Joan Laporta. L'enquesta d'un mitjà hostil a Laporta com Mundo deportivo deixa clar que Font fa figa: Laporta 52% i Font 13%. Antoni Bassas forma part de l'empresa periodística de Font i del seu equip electoral. I ha topat amb Pilar Rahola a twitter. El motiu és que Font menysprea la indiscutiblement victoriosa presidència de Laporta:

rahola bassas

Pilar Rahola i Antoni Bassas, fotos: Sergi Alcàzar

Font  atribueix els èxits de la presidència de Laporta a Guardiola com si Laporta no hagués guanyat abans Lliga i Champions amb Frank Ryjkaard i com si a Guardiola l'hagués fitxat l'Esperit Sant. Font va mal assessorat i Antoni Bassas mereix un aclariment de Pilar Rahola, que no va a cap candidatura com Bassas, tertulià dels programes de Ricard Ustrell i Helena G. Melero. La xarxa veu els dos periodistes i prenen part per Laporta:

joan laporta gtres

Joan Laporta, favorit a presidir el Barça, GTRES

Queden 13 dies per les eleccions a Can Barça i és fàcil observar els que estan més nerviosos i tenen "fred de peus": són aquells a qui els hi va el sou.