14,8%. Un share descomunal pel Deluxe per tornar a liderar els dissabtes a Espanya per sobre de La Sexta Noche o de les pel·lícules de la competència. L'exclusiva anunciada sobre la Família Reial es va fer esperar. Però Pilar Eyre, de promoció del seu llibre Carmen, la rebelde sobre una de les amants d'Alfons XIII, va explicar-ho tot. Va començar per l'afició dels borbons per les actrius o les cabareteres "porque las consideran más viciosas". Siguin Bárbara Rey, la model Eva Sannum o la Carmen Ruiz Moragas del llibre d'Eyre.  Ha revelat que Alfons XIII patia de priapisme, és a dir, tenia ereccions permanents durant hores. La malaltia és genètica i va quedar per dir si el rei Joan  Carles o el rei Felip pateixen d'ereccions perpètues i doloroses. La setmana que Eyre ha començat explicant el gran tamany del membre viril d'Urdangarin l'acaba amb els penis borbònics. L'exclusiva d'Eyre fa remoure l'arbre genealògic dels reis d'Espanya: qui ha passat per ser fill d'Alfons XIII i oncle de Joan Carles, Leandro Ruiz Moragas, en realitat era fill de Carmen la rebelde però no d'Alfons XIII sinó d'un poeta de la Generació del 27. La semblança física entre Leandro i el seu presumpte nebot Joan Carles no és tal, segons Eyre:

leandro GTRES 

joan carles GTRES

GTRES

Eyre explica que Leandro es deixava barba per ocultar que no té el mentó prognàtic, la mandíbula prominent característica dels borbons. El pare de Joan Carles la tenia però Eyre explica en exclusiva que Leandro i Don Joan de Borbó, comte de Barcelona no són germans.

joan carles i el seu pare  youtube

Youtube

Pilar Eyre ha donat una altra exclusiva: la relació especial entre la reina Sofia i el vidu de la duquessa d'Alba ha acabat. Els col·laboradors del Deluxe explicaven que Zarzuela havia suggerit a Eyre que no anés per aquí i la periodista catalana s'ha retractat a mitges. No nega que la relació entre la reina emèrita i l'amant de les senyores grans existeixi sinó que ha deixat d'existir. Hauria acabat quan la premsa italiana la va explicar i Eyre se'n va fer ressò a Espanya. Tots han convingut que Sofia de Grècia està molt sola però Zarzuela no vol que refaci la seva vida, com el seu marit, amb cap home madur, per molt ex-Alba que sigui.

eyre jj Telecoinco

(Feu clic a la foto per veure el vídeo de Telecinco)

Una altra notícia que Eyre destapa dels Borbons, però aquesta no serà escandalosa perquè per primer cop no atribueix un fill secret a un Borbó sinó que li resta. Alfons XIII no estava amb la mare de Leandro en l'època en que va ser concebut i mai no es va fer la prova de l'ADN. Leandro va morir l'any 2016 i ens perdrem un cara a cara impagable entre Eyre i el fals Borbó.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat